
Foto – Valdis Semjonovs
Kartupeļi ar sēņu cepurīti. Maltīte vēsai dienai 0
Lielus kartupeļus ar visu mizu vāra, līdz tie pusmīksti.
Reklāma
Reklāma
Sēnes sacep ar gaļu un sīpoliem.
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Kartupeļiem nogriež cepurīti, izdobj viduci un pilda saceptās sēnes.
Sieru sarīvē, pievieno olu, saldo krējumu un samaisa.
Varam derēt, ka to zina vien retais. No ozola var ne tikai iegūt vilnu, bet tas noder pārtikā!
“Tajos naratīvos Latvijas valsts neeksistēja!” Langa šokā par “Delfi” žurnālistes un profesora diskusiju LR4
FOTO. “Dzīvais Nostradams” izsaka ārkārtīgi nepatīkamu pareģojumu šīs karaliskās personas nākotnei
Uzlej pildītajiem kartupeļiem un cep cepeškrāsnī +180 °C aptuveni 30 minūtes.
Pasniedzot pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.