Foto – Valdis Semjonovs
Kartupeļi ar sēņu cepurīti. Maltīte vēsai dienai 0
Lielus kartupeļus ar visu mizu vāra, līdz tie pusmīksti.
Reklāma
Reklāma
Sēnes sacep ar gaļu un sīpoliem.
“Katru reizi jauns stulbuma dibens sasniegts!” Soctīkli šokēti par Šlesera komentāru pie “Staro Rīga” objekta, ko radījuši bērni
Kā un kur tu satiksi savu īsto vīrieti: to tev pateiks tavs dzimšanas mēnesis
Viņus ātri var atpazīt: 16 brīdinājuma pazīmes, ka jums ir darīšana ar ļaunu cilvēku
Kartupeļiem nogriež cepurīti, izdobj viduci un pilda saceptās sēnes.
Sieru sarīvē, pievieno olu, saldo krējumu un samaisa.
Atklājas aizkulises. Ko Andris Bulis īpašu dara pirms katras uzstāšanās – tiešām savāda rīcība
“Brauciet ar sabiedrisko transportu, viņi teica!” Bet “Rīgas Satiksme” nemaz tādu nepiedāvā
Tiešām tas bija tik sarežģīti? Beidzot laikam rasts risinājums svešinieku izdeklarēšanā no sava īpašuma
Uzlej pildītajiem kartupeļiem un cep cepeškrāsnī +180 °C aptuveni 30 minūtes.
Pasniedzot pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.



