Foto: shutterstock

Lai kartupeļi labi garšotu. 6 gudrības, kas jāzina katram 0

• Kartupeļi ātrāk izvārās un ir garšīgāki, ja ūdenim pieliek gabaliņu sviesta vai margarīna.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

• Vārot kartupeļu ūdenim der pievienot 2–3 ķiploka daiviņas un lauru lapu vai nedaudz diļļu.

• Ja vāra uz lielas uguns, kartupeļi no ārpuses ir mīksti, pat plaisā, bet iekšpusē vēl ir cieti. Ugunij jābūt nelielai un vienmērīgai.

CITI ŠOBRĪD LASA

• Lai mundierī vārītiem kartupeļiem neplaisātu miza, ūdenim pievieno etiķi vai 1–2 ēdamkarotes skābētu gurķu vai kāpostu sulas.

• Lai kartupeļu biezputra nebūtu pelēka, sastampātiem tupeņiem pakāpeniski lej klāt karstu pienu.

• Lai pankūkām rīvētie kartupeļi nesamelnētu, masai pielej nedaudz karsta piena.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.