Foto – Aija Geida

Kartupeļu kēksiņi – iepriecini viesus ar gardām uzkodām 0

Autore: Aija Geida, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas (12 gab.)

• 500 g kartupeļu

• 150 g burkānu

• 70 g cietā siera

• ķiploka daiviņa

• sīpols

• ola

• 2 ēdamkarotes olīveļļas

• ½ tējkarotes maltu melno piparu

• ½ tējkarotes sāls

Pagatavošana.

“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Sieru sarīvē. Kartupeļus un burkānus sarīvē smalkās skaidiņās. Sīpolu nomizo un smalki sagriež, ķiploku sakapā. Dārzeņus sajauc ar sieru, sāli, pipariem un olu. Liek kēksu formiņās, mazliet pārslaka ar olīveļļu un cep +180 °C aptuveni 45 minūtes, līdz virspuse zeltaini brūna. Mazliet atdzesē un pasniedz ar diļļu un krējuma mērci.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.