Ierastais neierasti: kartupeļu, siļķes un biezpiena kārtojums ar skābā krējuma mērci 0

Sastāvdaļas – kartupeļi, mājās gatavota majonēze, pēc iespējas treknāka Atlantijas siļķe, lauku biezpiens, skābais krējums, dilles.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Vārītus, atdzesētus kartupeļus sagriež kubiņos, sajauc ar mājās gatavotu majonēzi un ar karoti liek formiņā uz šķīvja. Sakapā siļķi un liek nākamajā kārtā pāri kartupeļiem. Pievieno lauku biezpienu, kas sajaukts ar skābo krējumu un sakapātām dillēm. Visu pārlej ar mērci, gatavotu no skābā krējuma un kapātām dillēm. Izņem formiņu. Rotā ar zirņu dīgstiem, dzērvenēm un zilā sīpola ripiņām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.