Ierastais neierasti: kartupeļu, siļķes un biezpiena kārtojums ar skābā krējuma mērci 0

Sastāvdaļas – kartupeļi, mājās gatavota majonēze, pēc iespējas treknāka Atlantijas siļķe, lauku biezpiens, skābais krējums, dilles.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot 9
Lasīt citas ziņas

Vārītus, atdzesētus kartupeļus sagriež kubiņos, sajauc ar mājās gatavotu majonēzi un ar karoti liek formiņā uz šķīvja. Sakapā siļķi un liek nākamajā kārtā pāri kartupeļiem. Pievieno lauku biezpienu, kas sajaukts ar skābo krējumu un sakapātām dillēm. Visu pārlej ar mērci, gatavotu no skābā krējuma un kapātām dillēm. Izņem formiņu. Rotā ar zirņu dīgstiem, dzērvenēm un zilā sīpola ripiņām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.