Foto: videovirtuve.lv

Kārumniekiem: kraukšķīgas vafeles ar maigu pildījumu 0

Nedēļas nogalē noteikti atradīsies brīdis pagatavot brīnišķīgi kraukšķīgas vafeles ar maigu pildījumu. Īsts baudījums saldummīļiem!

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

4 – 5 olas,

200 gr sviesta,

150 gr cukura,

200 gr miltu,

50 gr kartupeļu miltu.

Gatavošana

Vafeles:

Kokteilis
No Auna drosmes līdz Zivju intuīcijai. Pasaki, kas esi pēc horoskopa, un mēs pateiksim, kādas īpašības tev “nāk līdzi pūrā”!
Veselam
Ir ielikti labi pamati, lai mēs kļūtu par nāciju ar šķībākajiem zobiem – Latvijā, iespējams, darbojas “ortodontu kartelis”
TV24
Balodis: Lielākas šausmas ir grūti iedomāties. Es domāju, ka mēs atrodamies kaut kur tuvu Trešajam pasaules karam
Lasīt citas ziņas

Sviestu izkausē, pievieno cukuru, olas, miltus un kartupeļu miltus. Visu kārtigi samaisa.

Pannu uzkarsē, mīklu lej uz pannas un cep vafeles.

Pildījums:

CITI ŠOBRĪD LASA

2 olu dzeltenumus saputo ar 100 gr cukura, 2 karotēm miltu un 100 ml auksta piena.

Masu lej katlā, pakāpeniski pievieno 400 ml karsta piena un, nepārtraukti maisot, vārā, līdz krēms sabiezē.

Atdzesē un pilda atdzisušās vafelēs.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.