Foto – Timurs Subhankulovs

Kas portāla radošajai komandai palīdzēs orientēties nozarē? 0

Mums ir ekspertu komanda, ar kuriem konsultējamies un kuru viedokli nozarē respektē, piemēram, kooperatīva “Mūsmāju dārzeņi” vadītāja Edīte Strazdiņa, “Latvijas finiera” prezidents Uldis Biķis, augļkopības eksperte Māra Skrīvele, lauku konsultāciju centra vadītājs Mārtiņš Cimermanis, lauksaimnieku organizāciju līderi – viņi visi “pazīst drēbi” un lieliski pārzina lauksaimniecības un pārtikas nozarē notiekošo arī praksē. Mēs regulāri ar viņiem tiksimies.

Reklāma
Reklāma
Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ
Kokteilis
15 saderīgākie zodiaka zīmju pāri: viņiem ir pa spēkam radīt ideālu ģimeni
Ķīna un Turcija sagādā Krievijai nepatīkamu “pārsteigumu” 34
Lasīt citas ziņas

Bet arī mūsu lasītāji ir aicināti rakstīt, zvanīt, sūtīt jautājumus – atbildēsim uz katru no tiem. Ja ir vēlme, aizbrauksim pie jums, parunāsim – varbūt jūsu dārzā ir izaudzis kas īpašs, ko gribētos parādīt citiem, vai arī kāda problēma jārisina. Portālam ir sadarbība ar daudziem savas nozares speciālistiem, tāpēc līdzēsim rast atbildes, sākot ar neatpazīstamu kaitēkli, kas apsēdis zemeņu lauku, un beidzot ar to, kuru produktu labāk izvēlēties – vai bioloģiski ražots piens tiešām ir augstvērtīgāks nekā, piemēram, konvencionāli ražots piens no ganāmpulka, kura saimnieks godprātīgi rūpējas par govju labturību, ievēro biodrošības prasības. Mēs arī palūkosim, kas notiek ar cenām, ko tirgotājs dara, lai noturētu pircēju, un kāpēc dažās produktu grupās cenu kāpums ir neadekvāts.

Ļoti priecāsimies, ja lasītāji dalīsies ar norisēm savā sētā un kūtī un sūtīs arī fotogrāfijas vai uzfilmētu videomateriālu, piemēram, par dārzā izaugušo milzu ķirbi vai nupat atskrējušu teliņu. Ja kāds, apceļojot Latvijas laukus, ierauga ko tādu, ar ko, viņaprāt, vajadzētu padalīties, sūtiet šurp: [email protected]. Noteikti tas būs interesanti ne tikai mums un jums, bet arī citiem lasītājiem. Interesantāko materiālu autoriem varam solīt kādu AS “Lauku Avīze” apgāda grāmatu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vai portāls varēs palīdzēt arī tad, ja, piemēram, vēlos iegādāties produkciju pa tiešo no zemnieka, kur to meklēt?

Portāls nenodarbosies ar tirgošanos, bet sludinājumu sadaļa gan būs, dosim padomu, kur varat kaut ko interesantāku no zemnieka un mājražotāja nopirkt.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.