Žanna teikusi, ka dēls un citi viņas bērni ies bojā, ja nesamaksāšot viņai 3996 latus par 999 svecēm. Slakot ūdeni uz papīra lapas, parādījušies cipari 666×4, kas nozīmējot latus par diviem bērniem.
Žanna teikusi, ka dēls un citi viņas bērni ies bojā, ja nesamaksāšot viņai 3996 latus par 999 svecēm. Slakot ūdeni uz papīra lapas, parādījušies cipari 666×4, kas nozīmējot latus par diviem bērniem.
Shutterstock ilustratīvs foto

Kur palikusi nauda? 23

Kāds no tiesnešiem, komentējot šo lietu, sacīja, ka tiesai nemaz nav bijis viegli pieņemt šādu lēmumu. It kā juridiski skaidrs, ka čigāniete, ietekmējot cilvēka gribu un iemantojot uzticību, guvusi sev labumu un to var definēt kā krāpšanu, taču, no otras puses, cilvēks kļuva vesels, apskaidroja galvu un vairs netic blēņām, arī bērni necieta, tātad naudu savā ziņā varot uztvert kā samaksu par veselību, apskaidrošanos un veiksmi…

Reklāma
Reklāma
10 produkti, kas “svilina taukus” un paātrina vielmaiņu
Prezidenta izbrauciens ar riteni pārvērties Daugavā ieslīdējušas jaunietes glābšanas misijā
Kokteilis
FOTO. 5 latviešu slavenības, kuras varētu ieņemt Latvijas prezidenta amatu, ja izvēle būtu mākslīgā intelekta ziņā 72
Lasīt citas ziņas

Man izdevās atrast arī pašu Žannu, kura dzīvo savrupmājā – samērā sakoptā, taču bagātība nav jaušama. Mūsu saruna gan bija īsa. Dažas minūtes pāri žogam. Žanna intervijas nedodot, un Ināra viņai esot apnikusi. Nekādu naudu neesot no viņas ņēmusi: vai tad es neredzot, cik nabadzīgi viņa dzīvojot.

Bet kur palikusi nauda? Diezgan ticami, ka Žanna naudu nodevusi tālāk kopienas savējiem. Nesen kādā sarunā Vecumnieku cietuma (nu jau slēgtā) priekšnieks Aigars Starodub­cevs man stāstīja, kā palīdzējis turpat Vecumniekos uz dzīvi iekārtoties kādai sodu izcietušai čigānietei, krāpniecei un narkotiku tirgotājai, kundzei jau gados. Viņa ļoti nav gribējusi doties uz dzimto pilsētu, kur viņai, kopienā zemu stāvošai, atkal liktu nodarboties ar nelikumībām, sapelnīto tāpat liktu atdot, bet pati tāpat beigās nonāktu cietumā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.