Nonākot “Springšļu dzirnavās”, grūti noticēt, ka pirms desmit gadiem te bijušas vien kokos ieaugušas drupas.
Nonākot “Springšļu dzirnavās”, grūti noticēt, ka pirms desmit gadiem te bijušas vien kokos ieaugušas drupas.
Foto – Uģis Nagliņš

Latgalē un Kurzemē par grūtībām nesūdzas 7

Nomaļāki tūrisma uzņēmēji atrodami ne tikai Vid­zemē. “Zaļā sertifikāta” turētāja brīvdienu māja “Meža skuķi” (Daugavpils nov. Vaboles pag.), kas piedāvā arī pirts procedūras, atrodas apmēram trīs kilometrus no šosejas. Ceļu salabot palīdzējis laimīgs gadījums, jo “Latvijas valsts mežiem” tuvumā bijusi liela cirsma. Nesaremontēti palikuši vien 200 m pie pašas mājas. “Interesējos, vai pie viena nevar arī tos salabot, taču tobrīd 20 eiro par vienu ceļa metru man nebija pa kabatai, tomēr, ja vajag, ar greiderēšanu un sniega tīrīšanu palīdz pašvaldība,” saka saimniece Aija Dvinska. Sakari tiekot nodrošināti ar “LMT” uzstādītu antenu, jo bez tās internets “neesot vilcis”. Arī elektrības padeve bijusi nepietiekama, jo, darbinot ūdenssūkni, ledusskapis vairs nav spējis ieslēgties, bet pēc ilgām sarunām projekta ietvaros “Latvenergo” tomēr pievilcis jaudīgāku līniju bez maksas. “Nomale ir mūsu pluss un mūsu niša. Privātais ezers, svaigs medus, miers un klusums – tas viesiem te patīk vislabāk.”

Reklāma
Reklāma
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 42
TV24
Banka darba samaksu pārskaita tiesu izpildītājam, neskatoties, ka parādnieka apgādībā ir trīs nepilngadīgi bērni. Advokāts skaidro, vai tā var
TESTS: atbildi uz 10 vienkāršiem jautājumiem un mēs pateiksim, cik izglītots tu esi!
Lasīt citas ziņas

“Mēs dzīvojam vietā, kur apdzīvotība uz 1 km² ir vismazākā Latvijā. Mums visapkārt ir plaši meži ar lielu dzīvnieku blīvumu, tīrām upēm un skaistiem meža ezeriem. Mēs ar prieku jums to parādīsim,” tā sevi piesaka tūrisma uzņēmums “Daba Laba” (Ventspils nov. Ances pag.), kas piedāvā safari braucienus pa vecajiem tanku ceļiem Irbenes radiolokatora apkaimē, kur nav mobilo sakaru zonas. “Tā nav problēma, jo klientus par to informējam iepriekš un precīzi norunājam tikšanās vietu pie lokatora. Mūsu birojs atrodas 15 km no tā, un tur ar sakariem viss ir kārtībā,” atklāj uzņēmējs Reinis Pižiks.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.