Foto: SHUTTERSTOCK

Kefīra pankūkas. Recepte vieglām un veselīgām brokastīm 3

Sastāvdaļas
2 glāzes kefīra
2 glāzes miltu
2 olas
1/2 tējk. dzeramās sodas
2–3 ēd.k augu eļļas
sāls, cukurs pēc garšas

Reklāma
Reklāma
Krievija identificē divas “smirdīgas” valstis, kas būtu tās nākamais mērķis
Kokteilis
Personības tests: jūsu dzimšanas mēneša zieds atklāj par jums vairāk, nekā spējat iedomāties 17
“Kā krāpnieks zināja, ka neesmu izņēmusi paciņu?” Lasītāja atmasko neīsto “Latvijas Pastu” 1
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kefīru, olas, miltus, sāli un cukuru kopā saputo. Glāzē ar verdošu ūdeni ātri izmaisa pustējkaroti sodas un pārlej pankūku mīklā. Ja nav sodas, tad var ņemt cepamo pulveri, bet tad veselu tējkaroti vajag. Visu vēlreiz samaisa. Noliek uz piecām minūtēm ievilkties. Pievieno eļļu un cep pankūkas.
Pasniedz ar ievārījumu vai skābu krējumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.