Foto: SHUTTERSTOCK

Kefīra pankūkas. Recepte vieglām un veselīgām brokastīm 3

Sastāvdaļas
2 glāzes kefīra
2 glāzes miltu
2 olas
1/2 tējk. dzeramās sodas
2–3 ēd.k augu eļļas
sāls, cukurs pēc garšas

Reklāma
Reklāma
“Tu padarīji mana desmitgadīgā dēla dienu neaizmirstamu!” Ādažos kāds svešinieks no sirds iepriecinājis zēnu, kurš nupat nopircis makšķeri
“Es nerunāju latviski!” Tūrists no Šveices, kurš apguvis latviešu valodu, sašutis, ka vairākās kafejnīcās nevar veikt pasūtījumu valsts valodā 158
13 noslēpumi, kas franču sievietēm ikdienā ļauj izskatīties tik satriecoši 11
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kefīru, olas, miltus, sāli un cukuru kopā saputo. Glāzē ar verdošu ūdeni ātri izmaisa pustējkaroti sodas un pārlej pankūku mīklā. Ja nav sodas, tad var ņemt cepamo pulveri, bet tad veselu tējkaroti vajag. Visu vēlreiz samaisa. Noliek uz piecām minūtēm ievilkties. Pievieno eļļu un cep pankūkas.
Pasniedz ar ievārījumu vai skābu krējumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.