Foto-vk.com

Kefīra un mannas kēksiņi ar šokolādes cepurīti 2

Sastāvdaļas – glāze mannas, glāze kefīra, glāze cukura, 1,5 glāzes miltu, 125 g margarīna, tējkarote dzēstas sodas (ar etiķi), 100 g tumšās šokolādes, kokosriekstu skaidiņas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Diemžēl tā ir taisnība…” Pāragri mūžībā devies “Oranžās brīvdienas” solists Ints Ķergalvis jeb Speiss
Kokteilis
“Neizslēdzu, ka tiks ierosināta lieta par novešanu līdz pašnāvībai.” Anna Sedokova tikusi intervēta saistībā ar Jāņa Timmas aiziešanu mūžībā 25
Kokteilis
“Teica, ka man būs jābučo Rēzijai kājas…” Kalniņas un Rubiķa laulības krīzē ierautā aktrise nāk klajā ar skarbām atklāsmēm
Lasīt citas ziņas

Mannu pārlej ar kefīru un atstāj uz stundu istabas temperatūrā, lai uzbriest.

Pēc tam mannai pievieno miltus, cukuru, izkausētu margarīnu, dzēstu sodu un visu ļoti rūpīgi samaisa. Mīklai jābūt kā biezam krējumam.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mīklu pilda formiņās uz 2/3 un cep 180 grādus karstā cepeškrāsnī, kamēr gatavi kēksiņi.

Gatavo glazūru. Mikroviļņu krāsnī vai karsta ūdens peldē izkausē tumšo šokolādi.

Atdzisušos kēksiņus pārlej ar izkausēto šokolādi (ja nav kulinārijas šprices, var izmantot parastu maisiņu, kuram ir nogriezts gals).

Virsū var uzkaisīt kokosrieksta skaidiņas, ja garšo.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.