Foto – dreamscook.ru

Kēksiņi “Varžu karaliene” ar spinātiem 0

Sastāvdaļas:

300 g miltu

200 g cukura

100 g baltās šokolādes

200 g spinātu

150 g saulespuķu eļļa

3 olas

cepamais pulveris

70 g saldā krējuma

1 ēdamkarote pūdercukura

1 ēdamkarote apelsīnu džema

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

Recepte nav sarežģīta, toties – kāds prieks bērniem!

Zaļo krāsu šoreiz iegūst, izmantojot spinātus, kuri, starp citu, nekādi nebojā kēksiņu garšu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Svaigus vai saldētus spinātus blanšē verdošā ūdenī 1-2 minūtes. Sablenderē, lai iegūtu vienmērīgu putrveidīgu masu.

Olas saputo ar cukuru un vaniļu. Pievieno spinātiem, pielej rafinētu eļļu un vēlreiz saputo.

Pievienot miltus, kuros jau iemaisīts cepamais pulveris. Samaisa. Tad pievieno izkausētu šokolādi un rūpīgi maisa.

Kēksu formiņās pilda mīklu tā, lai tā nosegtu 2/3. Cep 20-25 minūtes 180 grādu karstumā.

Dekorēšanai:

– saldo krējumu sakuļ ar pūdercukuru

– pievieno apelsīnu džemu vai konfektes

– ar konditorejas uzgaļu palīdzību dekorē kēksiņus ar krēmu, izveidojot “kronīšus”
Recepte no dreamscook.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.