Foto – dreamscook.ru

Citronu kēkss – ļoti gards 0

Sastāvdaļas
200 g miltu
250 g biezpiena
150 g cukura
2-3 ēdamkarotes sviesta
3 olas
1 citrons
1,5 tējkarotes sodas

Reklāma
Reklāma
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 5
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 27
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 178
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
1. Citronu kopā ar tā miziņu sagriež un sablendē.

CITI ŠOBRĪD LASA

2. Atdzesētu sviestu sajauc ar cukuru. Pievieno vājpiena biezpienu un rūpīgi samaisa.

3. Viegli saputo olas un pievieno biezpiena masai. Iemaisa arī sablendēto citronu.

4. Pievieno sodu (dzēst etiķī nevajag, jo šajā receptē pietiek ar citrona sulu). 

5. Pāris minūtes pagaida, pēc tam iemaisa miltus. Iepilda mīklu ietaukotā veidnē. Labāk izvēlēties ar augstām malām.

6. Cep aptuveni stundu. Gatavību pārbauda, kociņu iedurot kēksā.

7. Gatavu pārkaisa ar pūdercukuru.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.