“Rīgas Miesnieka” publicitātes foto

Kēksu pannā cepti pīrāgi ar cīsiņiem jeb cīsiņu rozītes 0

Sastāvdaļas
– 8 cīsiņi (mazie);
– 400 g saldētas kārtainās mīklas plāksnes;
– 8 siera šķēles (apm. 20 g);
– 8-10 ēdamkarotes kečupa;
– 3-4 tējkarotes raudenes.

Viedoklis
Krista Draveniece: Ne vīrs, ne Cipule jāzākā par traģisko notikumu Daugavā, patiesībā vainīgs kas pavisam cits 97
Pieci Latvijas ministri (kopš neatkarības atjaunošanas), kuri izpelnījušies vislielākās sabiedrības antipātijas. Pirmo uzminēsiet viegli!
NATO apsver būtiskas izmaiņas savā stratēģijā: izskan runas par preventīvu triecienu Krievijai 1
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
Sagriež ledusskapī atkausētu mīklu 8 kvadrātos, katru ieklāj kēksu formiņā.
Katrā formiņā mīklā ieliek 1 līdz 2 ēdamkarotes kečupa, pa virsu uzber aptuveni pus tējkaroti kaltētas raudenes.

Sagriež vienu cīsiņa galu četrās 1 centimetra daļās, ieliek formiņā ar sagriezto galu uz augšu.
Sagriež uz pusēm siera šķēlītes un aptin ap cīsiņu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Cep 200 grādos aptuveni 10 līdz 15 minūtes vai līdz brīdim, kad cīsiņa sagrieztais gals ir izcepies un mīkla ir zeltaini brūna. Ēd siltus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.