Foto – Shutterstock

Ķiploku maizītes. Garda uzkoda pie dažādiem ēdieniem! 0

Pagatavošana

1. Bageti sagriež gareniski divās daļās. (Var izmantot arī tostermaizi vai parasto baltmaizi.)

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 skaitļiem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
TESTS prātvēderiem: ja zini atbildes uz vismaz 8 jautājumiem, tev ir pārsteidzoši attīstīts intelekts
Lasīt citas ziņas

2. Blenderī sajauc nedaudz pakusušu sviestu, sāli, ķiplokus un zaļumus. Var arī vienkārši sīki sasmalcināt zaļumus un ķiplokus un pēc tam sajaukt ar sāli un sviestu.

3. Apziež bagetes ar iegūto maisījumu.

4. Pannu, kas izklāta ar cepamo papīru, liek iepriekš līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī.

CITI ŠOBRĪD LASA

5. Cep 10-20 minūtes, kamēr virsiņa kļūst brūngana.

Ķiploku maizītes lieliski garšos ar skābu kāpostu zupu vai boršču.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.