Foto – Shutterstock

Ķiploku maizītes. Garda uzkoda pie dažādiem ēdieniem! 0

Pagatavošana

1. Bageti sagriež gareniski divās daļās. (Var izmantot arī tostermaizi vai parasto baltmaizi.)

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Spļāviens sejā Krievijai: Alla Pugačova negaidīti pārsteidz savus fanus
Kokteilis
“Ņemot vērā manu slimību…” Eksprezidents Guntis Ulmanis atklāti stāsta par veselības problēmām ģimenē
Pagājušajā naktī pie slimnīcas durvīm pusnaktī atstāj džemperī ievīstītu jaundzimušo: mediķi ko tādu 30 gadu laikā piedzīvo pirmo reizi 10
Lasīt citas ziņas

2. Blenderī sajauc nedaudz pakusušu sviestu, sāli, ķiplokus un zaļumus. Var arī vienkārši sīki sasmalcināt zaļumus un ķiplokus un pēc tam sajaukt ar sāli un sviestu.

3. Apziež bagetes ar iegūto maisījumu.

4. Pannu, kas izklāta ar cepamo papīru, liek iepriekš līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī.

CITI ŠOBRĪD LASA

5. Cep 10-20 minūtes, kamēr virsiņa kļūst brūngana.

Ķiploku maizītes lieliski garšos ar skābu kāpostu zupu vai boršču.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.