Publicitātes foto

Spageti ar ķiplokos ceptām garnelēm 0

Īsts brīvdienu ēdiens, kad gribas sevi nedaudz palutināt ­ aromāts no ķiplokos ceptajām garnelēm, svaigums no ķirštomātiņiem un spinātiem, iesaka kulinārā bloga autore Linda Tellgrena..

Reklāma
Reklāma

Gatavošana

Brīdina par iespējamu katastrofu: Eiropu klusi iekaro “supermonstru” armija, kas posta ceļus un elektroapgādi
Kokteilis
“Sist viņu vajag!?” Bijušais bokseris Mairis Briedis komentē savas emocijas saistībā ar Rosļikova ievēlēšanu 63
Kokteilis
atbrīvoties no ļaunās acs un atjaunot spēku: rituāli katrai zodiaka zīmei
Lasīt citas ziņas

Uzvāra ūdeni, pievieno sāli. Ieber spageti ūdenī un vāra 7 minūtes al dente vai 9 minūtes līdz pilnas gatavības pastai. Caurdurī nokāš lieko ūdeni. Spageti liek bļodā un iemaisa krēmsieru, kamēr tas izkusis. Pievieno spinātu lapiņas, samaisa.

Kamēr spageti vārās, uz pannas uzkarsē eļļu un sviestu. Tajā apcep ķiploku šķēlītes (aptuveni 2 minūtes uz mazas liesmas).

Liek garneles un cep, kamēr tās gatavas.

Noņem no pannas un noliek malā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Spageti kārto šķīvjos, virsū liekot ķirštomātiņus un garneles ar ķiplokiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.