Publicitātes foto

Spageti ar ķiplokos ceptām garnelēm 0

Īsts brīvdienu ēdiens, kad gribas sevi nedaudz palutināt ­ aromāts no ķiplokos ceptajām garnelēm, svaigums no ķirštomātiņiem un spinātiem, iesaka kulinārā bloga autore Linda Tellgrena..

Reklāma
Reklāma

Gatavošana

Kokteilis
Spļāviens sejā Krievijai: Alla Pugačova negaidīti pārsteidz savus fanus
Kokteilis
“Ņemot vērā manu slimību…” Eksprezidents Guntis Ulmanis atklāti stāsta par veselības problēmām ģimenē
Pagājušajā naktī pie slimnīcas durvīm pusnaktī atstāj džemperī ievīstītu jaundzimušo: mediķi ko tādu 30 gadu laikā piedzīvo pirmo reizi 10
Lasīt citas ziņas

Uzvāra ūdeni, pievieno sāli. Ieber spageti ūdenī un vāra 7 minūtes al dente vai 9 minūtes līdz pilnas gatavības pastai. Caurdurī nokāš lieko ūdeni. Spageti liek bļodā un iemaisa krēmsieru, kamēr tas izkusis. Pievieno spinātu lapiņas, samaisa.

Kamēr spageti vārās, uz pannas uzkarsē eļļu un sviestu. Tajā apcep ķiploku šķēlītes (aptuveni 2 minūtes uz mazas liesmas).

Liek garneles un cep, kamēr tās gatavas.

Noņem no pannas un noliek malā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Spageti kārto šķīvjos, virsū liekot ķirštomātiņus un garneles ar ķiplokiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.