
Foto – Fotolia
Asā mārrutku un tomātu uzkoda. Pikanti! 2
Pagatavošana
Gatavus, gaļīgus tomātus nomazgā, nosusina, sagriež uz pusēm un izņem serdītes.
Reklāma
Reklāma
Brīdina par iespējamu katastrofu: Eiropu klusi iekaro “supermonstru” armija, kas posta ceļus un elektroapgādi
WSJ: Izraēla Irānā divu dienu laikā panāca to, ko Krievija 3 gados nespēja sasniegt Ukrainā
134
“Sist viņu vajag!?” Bijušais bokseris Mairis Briedis komentē savas emocijas saistībā ar Rosļikova ievēlēšanu
63
Mārrutku sakni nomazgā un notīra no ārējās raupjās miziņas.
Ķiplokus notīra.
Mārrutkus samaļ gaļas maļamajā mašīnā.
Padoms. Lai mārrutki nekostu acīs, uz gaļas maļamās mašīnas atveres var uzvilkt plastmasas maisiņu un aizsiet.