Foto – Fotolia
Asā mārrutku un tomātu uzkoda. Pikanti! 2
Pagatavošana
Gatavus, gaļīgus tomātus nomazgā, nosusina, sagriež uz pusēm un izņem serdītes.
FOTO. Dzemdībās nošķirti dvīņi? Atklāts, ka mūsu Saeimā strādā divi pilnīgi identiski deputāti
Eiropas Padome beidzot pieņem likumu, kas būs milzīgi sāpīgs trieciens Krievijai
Eksperts brīdina: Tā ir situācija, no kuras mēs neizvairīsimies. Latvijā, iespējams, sāks dedzināt atkritumus
Mārrutku sakni nomazgā un notīra no ārējās raupjās miziņas.
Ķiplokus notīra.
Mārrutkus samaļ gaļas maļamajā mašīnā.
Padoms. Lai mārrutki nekostu acīs, uz gaļas maļamās mašīnas atveres var uzvilkt plastmasas maisiņu un aizsiet.



