Foto – Fotolia
Asā mārrutku un tomātu uzkoda. Pikanti! 2
Pagatavošana
Gatavus, gaļīgus tomātus nomazgā, nosusina, sagriež uz pusēm un izņem serdītes.
Reklāma
Reklāma
Spļāviens sejā Krievijai: Alla Pugačova negaidīti pārsteidz savus fanus
“Ņemot vērā manu slimību…” Eksprezidents Guntis Ulmanis atklāti stāsta par veselības problēmām ģimenē
Pagājušajā naktī pie slimnīcas durvīm pusnaktī atstāj džemperī ievīstītu jaundzimušo: mediķi ko tādu 30 gadu laikā piedzīvo pirmo reizi
10
Mārrutku sakni nomazgā un notīra no ārējās raupjās miziņas.
Ķiplokus notīra.
Mārrutkus samaļ gaļas maļamajā mašīnā.
Padoms. Lai mārrutki nekostu acīs, uz gaļas maļamās mašīnas atveres var uzvilkt plastmasas maisiņu un aizsiet.



