Foto – Fotolia

Asā mārrutku un tomātu uzkoda. Pikanti! 2

Pagatavošana

Gatavus, gaļīgus tomātus nomazgā, nosusina, sagriež uz pusēm un izņem serdītes.

Reklāma
Reklāma
“Es esmu tev līdzās…” 5 pazīmes, ka tavi mīļie no aizsaules joprojām ir tuvumā un sargā
TV24
Tramps izvirza ultimātu Ukrainai: nekavējoties jāpārtrauc uguns esošajā frontes līnijā
Kokteilis
Mežāžiem derētu palēnināt tempu, bet Auniem būs enerģijas pieplūdums. Nedēļas nogales horoskops
Lasīt citas ziņas

Mārrutku sakni nomazgā un notīra no ārējās raupjās miziņas.

Ķiplokus notīra.

Mārrutkus samaļ gaļas maļamajā mašīnā.

Padoms. Lai mārrutki nekostu acīs, uz gaļas maļamās mašīnas atveres var uzvilkt plastmasas maisiņu un aizsiet.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.