Foto: Ievgeniia Maslovska/Shutterstock

Ķirbja sacepums ar sieru 0

Sastāvdaļas
• 1 kg ķirbja
• cietais siers
• garšvielas – rozmarīns, timiāns, muskatrieksts
• ķirbju vai saulespuķu sēkliņas
• olīveļla
• sāls

Reklāma
Reklāma
“Šoreiz cieta mana mamma, bet rīt varbūt jau kāds cits.” Sieviete brīdina par nepatīkamu incidentu saistībā ar veikalu “Maxima”
Rosļikovs iecerējis sūdzēties par attieksmi pret krieviem Latvijā, taču krievvalodīgo reakcija uz šo nodomu viņam liek pamatīgi vilties
Kokteilis
Krievija un “Sņeguračka” – Latvijas pārstāves nacionālais tērps “Miss Universe” skaistumkonkursā izsauc sabiedrības sašutumu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ķirbi sagriež palielos gabalos, liek ar eļļu ieziestā cepamatraukā un pārber garšvielas. Liek 200 grādos uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 30 minūtes. Izņem no cepeškrāsns un uzber nedaudz ķirbju, saulespuķu vai sezama sēkliņu un liek krāsnī vēl uz 5–7 minūtēm.

Pasniedzot galdā, uzrīvē cieto sieru un uzslaka ķirbju sēklu eļļu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Cepšanas ilgums atkarīgs no ķirbja šķirnes, gabalu lieluma un garšas īpatnībām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.