Foto: Fotolia

Sacepumi steidzīgām vakariņām. Daži padomiņi 0

Kad visi noguruši un izsalkuši pārnāk no darba, skolas vai ārpusskolas gaitām, sacepumi ir viegls un ātrs veids, kā pabarot ģimeni.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

• Gardi sacepumi iznāk no visu veidu dārzeņiem, tikai pirms cepšanas tie jānovāra vai jāizsutina tvaika katlā.

• Lai sacepums būtu sulīgs un labi izcepies, tam vajag taukvielas. Var izmantot saldo krējumu, taču noder arī skābais krējums, siers, sviests.

CITI ŠOBRĪD LASA

• Izmantojot dažādu veidu sieru, īpaši cieto un ar pelējumu, visvienkāršākajam sacepumam var piešķirt eksotiskas garšas notis.

• Garšaugi, piemēram, timiāns, rozmarīns, itāļu garšvielu maisījums, karijs, atsvaidzinās sacepumu un piešķirs lielisku aromātu.

• Tomāts dod sulīgumu un patīkamu saldskābu garšu, tas iederas gandrīz jebkurā sacepumā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.