
Ķirbju un nūdeļu zupa ar jogurtu 0
Sastāvdaļas – 100 g bezpiedevu jogurta, 100 g ķirbja, 1 l dārzeņu buljona, 1/4 citrona, 1 ēdamkarote sasmalcinātu piparmētru lapiņu, sāls pēc garšas.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas
121
Ķirbja gabalu sagriež strēmelītēs, tās applaucē dārzeņu buljonā. Tad samazina uguni līdz 60 grādiem, ielej bezpiedevu jogurtu, pievieno sāli, citronu, brūno cukuru (pēc garšas). Dekorē ar piparmētru lapiņām.