Ķirbju un nūdeļu zupa ar jogurtu 0
Sastāvdaļas – 100 g bezpiedevu jogurta, 100 g ķirbja, 1 l dārzeņu buljona, 1/4 citrona, 1 ēdamkarote sasmalcinātu piparmētru lapiņu, sāls pēc garšas.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
“Un ko “Lidl”, “Maxima”, “Rimi”, “Senukai”? Iekasē tikai no tautas naudiņu,” pirms “Melnās piektdienas” latvieši atklāj vienu veikalu, kur jādodas iepirkties
Ukrainas iznīcinātājs, bombardē un bloķē okupantu ceļu uz karsto punktu; krievu pašnāvnieki spridzinātāji bezspēcīgi
Slaidiņš: “Ja krīt Pokrovska, tad gandrīz droši, ka Krievija turpmākais mērķis būs…”
Ķirbja gabalu sagriež strēmelītēs, tās applaucē dārzeņu buljonā. Tad samazina uguni līdz 60 grādiem, ielej bezpiedevu jogurtu, pievieno sāli, citronu, brūno cukuru (pēc garšas). Dekorē ar piparmētru lapiņām.



