Ķirbju un nūdeļu zupa ar jogurtu 0
Sastāvdaļas – 100 g bezpiedevu jogurta, 100 g ķirbja, 1 l dārzeņu buljona, 1/4 citrona, 1 ēdamkarote sasmalcinātu piparmētru lapiņu, sāls pēc garšas.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
No 1.novembra jauni noteikumi depozīta dzērienu iepakojumu nodošanā: kā tie ietekmēs tavu maciņu?
12 cilvēku ieradumi, kas šķiet ārprātīgi kaitinoši suņiem – veterinārārsti īpaši izceļ desmito
Pilsētā runā, ka VID ģenerāldirektore esot nonākusi sprukās… Kam viņa varētu būt uzkāpusi uz varžacīm?
Ķirbja gabalu sagriež strēmelītēs, tās applaucē dārzeņu buljonā. Tad samazina uguni līdz 60 grādiem, ielej bezpiedevu jogurtu, pievieno sāli, citronu, brūno cukuru (pēc garšas). Dekorē ar piparmētru lapiņām.



