Ķirbju siera kūka. Bez cepšanas! 3

Pagatavošana

Pagatavošanas laiks: 20 minūtes
Sarežģītība: vienkārši

“Nespēju izskaidrot, cik pazemota jūtos…” Stradiņa slimnīcas paciente milzīgo maksu par autostāvvietu uzskata par necilvēcīgu 116
Kokteilis
TESTS. Decembra laimes cepumiņi: izvēlies vienu un saņem mazu pareģojumu pirmajam ziemas mēnesim
Kokteilis
Šos ēdienus ir aizliegts likt uz galda Vecgada vakarā: Uguns zirgs būs dusmīgs!
Lasīt citas ziņas

1. Želatīnu pusstundu mērcē pienā. Cepumus sasmalcina un sajauc ar sasildītu sviestu. Pamatni liek formiņā.

2. Biezpienu saberž ar medu, kanēli un muskatriekstu. Pienu un želatīnu sasilda uz zemas uguns, neļaujot uzvārīties.
Kad želatīns pilnībā izkusis, to tievā strūkliņā ielej ķirbju biezenī. Samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Pildījumu liek uz cepumu pamatnes uz 5-6 stundām. Pirms pasniegšanas rotā ar putukrējumu, pārkaisa ar kanēli.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.