Ķirbju siera kūka. Bez cepšanas! 3

Pagatavošana

Pagatavošanas laiks: 20 minūtes
Sarežģītība: vienkārši

Reklāma
Reklāma
“Kā var nozombēt cilvēkus!” Veidemane izsakās par vienu no lielākajiem pēdējo gadu protestiem Rīgā
Kokteilis
“Vispār vajadzētu aizliegt Donu un viņa jauno dziesmu…” Mūziķa jaunākais veikums izraisa negaidītu sabiedrības reakciju 70
VIDEO. “Par 3 latiem Jelgavas Ledus hallē!” 22 gadus vecs “Prāta Vētras” reklāmas video liek ieplest acis 1
Lasīt citas ziņas

1. Želatīnu pusstundu mērcē pienā. Cepumus sasmalcina un sajauc ar sasildītu sviestu. Pamatni liek formiņā.

2. Biezpienu saberž ar medu, kanēli un muskatriekstu. Pienu un želatīnu sasilda uz zemas uguns, neļaujot uzvārīties.
Kad želatīns pilnībā izkusis, to tievā strūkliņā ielej ķirbju biezenī. Samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Pildījumu liek uz cepumu pamatnes uz 5-6 stundām. Pirms pasniegšanas rotā ar putukrējumu, pārkaisa ar kanēli.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.