Ķirbju siera kūka. Bez cepšanas! 3

Pagatavošana

Pagatavošanas laiks: 20 minūtes
Sarežģītība: vienkārši

Reklāma
Reklāma
“Kamēr var cirpt, ir jācērp!” Sabiedrību šokē cenu atšķirības starp “Depo” un “Maxima”
TV24
Advokāts: Medīs darījumus virs 750 eiro, bet tikmēr valsts zaudējumos noraksta 600 miljonus? Šeit ir nesakritība!
Veselam
Kā atbrīvoties no riebīgās “riepiņas” uz vēdera. Nosaukti 5 galvenie noslēpumi 31
Lasīt citas ziņas

1. Želatīnu pusstundu mērcē pienā. Cepumus sasmalcina un sajauc ar sasildītu sviestu. Pamatni liek formiņā.

2. Biezpienu saberž ar medu, kanēli un muskatriekstu. Pienu un želatīnu sasilda uz zemas uguns, neļaujot uzvārīties.
Kad želatīns pilnībā izkusis, to tievā strūkliņā ielej ķirbju biezenī. Samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Pildījumu liek uz cepumu pamatnes uz 5-6 stundām. Pirms pasniegšanas rotā ar putukrējumu, pārkaisa ar kanēli.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.