Biezpiena tortīte ar ogām. Bez cepšanas! 0

Pagatavošana

1. Sviestu izkausē. Cepumus sasmalcina un sajauc ar sviestu. Maisījumu liek formiņā ar noņemamām malām, kas iepriekš atdzesēta ledusskapī.

Reklāma
Reklāma
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Kokteilis
ZEMAPZIŅAS TESTS. Izvēlies vienu kārti un saņem vēstījumu, kas tev jāapdomā jau šajā mirklī
Lasīt citas ziņas

2. Želatīnu izmērcē aukstā ūdenī. Dzērveņu sulu sasilda un tajā izkausē želatīnu, no kura nospiests liekais ūdens.

3. Saldo krējumu saputo ar cukuru stingrās putās. Ogas sasmalcina blenderī un izspiež caur sietiņu. Iegūto biezsulu pielej saputotajam saldajam krējumam un pievieno biezpiena krēmu. Tievā strūkliņā pielej želatīnu.

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Ogu pildījumu liek uz cepumu pamatnes. Torti liek ledusskapī uz 12 stundām. Pirms pasniegšanas rotā ar ogām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.