Publicitātes foto

Ķiršu ievārījums ar tumšo šokolādi 0

Sastāvdaļas
• 250 g ķiršu
• 1 tējkarote citrona sulas
• 250 g “Dansukker” ievārījuma cukura
• 20 g tumšās šokolādes (rīvētas)
• 2 tējkarotes konjaka (pēc izvēles)

Reklāma
Reklāma
7 lietas, ko gudri cilvēki par sevi nekad nesaka
“Izgāju cauri ellei!” Divu bērnu mamma atvadās no bērniem un tikai pēc ķīmijterapijas uzzina, ka nekad nav bijusi slima 4
Raksturs un liktenis pēc dzimšanas datuma: pārsteidzoši precīzs raksturojums 6
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ķiršus noskalo un izņem kauliņus. Ogas sablendē vai sakapā. Ķiršus un citrona sulu liek katliņā. Pieber ievārījuma cukuru un vāra četras minūtes. Ievārījumu rūpīgi noputo un iemaisa rīvēto šokolādi un konjaku. Pilda karstās, sterilizētās burciņās un aizvāko. Uzglabā vēsā vietā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.