Publicitātes foto

Ķiršu ievārījums ar tumšo šokolādi 5

Sastāvdaļas
• 250 g ķiršu
• 1 tējkarote citrona sulas
• 250 g “Dansukker” ievārījuma cukura
• 20 g tumšās šokolādes (rīvētas)
• 2 tējkarotes konjaka (pēc izvēles)

“Es par tavu 1,50 nabagāks nepalikšu, bet tavs bērns…” Sieviete Ziemassvētku tirdziņā pazemota bērna priekšā
“Pilnībā neaizsargāta!” Britu medijs nosauc vājāko valsti Eiropā cīņā pret Krieviju 1
TV24
Maestro Pauls: Vai no tās tantiņas, kas ceļmalā pārdod ābolīšus vai ķiršus, ir jāņem nodokļi? Nu lai viņa pārdod! Viņa no tā dzīvo!
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ķiršus noskalo un izņem kauliņus. Ogas sablendē vai sakapā. Ķiršus un citrona sulu liek katliņā. Pieber ievārījuma cukuru un vāra četras minūtes. Ievārījumu rūpīgi noputo un iemaisa rīvēto šokolādi un konjaku. Pilda karstās, sterilizētās burciņās un aizvāko. Uzglabā vēsā vietā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.