Publicitātes foto

Ķiršu ievārījums ar tumšo šokolādi 5

Sastāvdaļas
• 250 g ķiršu
• 1 tējkarote citrona sulas
• 250 g “Dansukker” ievārījuma cukura
• 20 g tumšās šokolādes (rīvētas)
• 2 tējkarotes konjaka (pēc izvēles)

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
10 lietas, ko sievietes dara labāk nekā vīrieši. Trešajam punktam vīrieši nekad nevēlas piekrist
Kokteilis
Rēzija Kalniņa un Ainārs Rubiķis šķiras: pie vainas alkohols vai baumas par mīļāko, kura atgādina Rēziju jaunībā? 17
Iespēja ietaupīt: nosaukti 7 budžeta ziņā draudzīgi galamērķi Eiropā, ko eksperti iesaka apmeklēt 2025. gadā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ķiršus noskalo un izņem kauliņus. Ogas sablendē vai sakapā. Ķiršus un citrona sulu liek katliņā. Pieber ievārījuma cukuru un vāra četras minūtes. Ievārījumu rūpīgi noputo un iemaisa rīvēto šokolādi un konjaku. Pilda karstās, sterilizētās burciņās un aizvāko. Uzglabā vēsā vietā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.