Publicitātes foto

Ķiršu ievārījums ar tumšo šokolādi 5

Sastāvdaļas
• 250 g ķiršu
• 1 tējkarote citrona sulas
• 250 g “Dansukker” ievārījuma cukura
• 20 g tumšās šokolādes (rīvētas)
• 2 tējkarotes konjaka (pēc izvēles)

Reklāma
Reklāma
Šos ziedu veidus ieteicams labāk nevienam nedāvināt: tie var piesaistīt nelaimi un negatīvas emocijas
Pieci labākie ministri, kādi Latvijā bijuši kopš neatkarības atjaunošanas – viņi būtiski mainījuši mūsu valsti 1
Kokteilis
TESTS. Kas tev šobrīd visvairāk vajadzīgs? Vēstulē, kuru izvēlēsies, ir Visuma atbilde tev
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ķiršus noskalo un izņem kauliņus. Ogas sablendē vai sakapā. Ķiršus un citrona sulu liek katliņā. Pieber ievārījuma cukuru un vāra četras minūtes. Ievārījumu rūpīgi noputo un iemaisa rīvēto šokolādi un konjaku. Pilda karstās, sterilizētās burciņās un aizvāko. Uzglabā vēsā vietā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.