
Foto: Aija Geida
Koča – grūbu biezputra 1
Sastāvdaļas
• 260 g vārītu grūbu
• 75 g kūpinātas cūkgaļas krūtiņas
• liels sīpols
• 60 g skābā krējuma
• tējkarote rapšu eļļas
Reklāma
Reklāma
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts
13
Pagatavošana.
Sīpolu un cūkgaļas krūtiņu bez ādas sagriež gabaliņos un apcep eļļā. Pieliek vārītas grūbas un visu vēl apcep. Pievieno skābo krējumu, sāli, piparus un uzkarsē. Pasniedz māla podiņā, lai putra ilgāk saglabātos silta.