Foto: Aija Geida

Koča – grūbu biezputra 1

Sastāvdaļas
• 260 g vārītu grūbu
• 75 g kūpinātas cūkgaļas krūtiņas
• liels sīpols
• 60 g skābā krējuma
• tējkarote rapšu eļļas

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Pozitīvākās zodiaka zīmes: kura ir optimiste Nr. 1, bet kura ir īsta īgņa
Kokteilis
Ideālā vecuma starpība mīlestībā: cik gadus vecs partneris ir piemērots katrai zodiaka zīmei?
Rezultāti ir pārsteidzoši: vācu eksperti nosaukuši auto, kuri nav varējuši izturēt 100 000 kilometru nobraukuma testu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sīpolu un cūkgaļas krūtiņu bez ādas sagriež gabaliņos un apcep eļļā. Pieliek vārītas grūbas un visu vēl apcep. Pievieno skābo krējumu, sāli, piparus un uzkarsē. Pasniedz māla podiņā, lai putra ilgāk saglabātos silta.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.