Foto – Aija Geida

Kokosriekstu pankūkas 0

Bļodā sajauc kokosriekstu skaidiņas, brūno cukuru un kviešu miltus. Atsevišķā traukā olas sakuļ kopā ar kokosriekstu pienu un pievieno miltu maisījumam. Rūpīgi samaisa un ļauj 20 minūtes atpūsties.

Kokteilis
Numerologi nopludinājuši laimīgo sarakstu: šajos četros datumos dzimušajiem Ugunīgā Zirga gads būs neprātīgi veiksmīgs
Cik daudz skaidras naudas vajadzētu glabāt mājās? Eksperti sniedz precīzu atbildi
Šausmas Ropažu novadā: “Airbnb” viesi izdemolē viesu māju un apdraud saimnieku dzīvību 3
Lasīt citas ziņas

Uzkarsē pannu un cep apaļas pankūkas, līdz tās zeltaini brūnas no abām pusēm. Pasniedz ar aprikožu vai ķiršu ievārījumu.

Kokosriekstu piens un skaidiņas ierastajam ēdienam piešķir eksotisku garšu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.