Foto – Aija Geida
Kokosriekstu pankūkas 0
Bļodā sajauc kokosriekstu skaidiņas, brūno cukuru un kviešu miltus. Atsevišķā traukā olas sakuļ kopā ar kokosriekstu pienu un pievieno miltu maisījumam. Rūpīgi samaisa un ļauj 20 minūtes atpūsties.
Numerologi nopludinājuši laimīgo sarakstu: šajos četros datumos dzimušajiem Ugunīgā Zirga gads būs neprātīgi veiksmīgs
Cik daudz skaidras naudas vajadzētu glabāt mājās? Eksperti sniedz precīzu atbildi
Šausmas Ropažu novadā: “Airbnb” viesi izdemolē viesu māju un apdraud saimnieku dzīvību
3
Uzkarsē pannu un cep apaļas pankūkas, līdz tās zeltaini brūnas no abām pusēm. Pasniedz ar aprikožu vai ķiršu ievārījumu.
Kokosriekstu piens un skaidiņas ierastajam ēdienam piešķir eksotisku garšu.


