Foto – Aija Geida

Kokosriekstu pankūkas 0

Bļodā sajauc kokosriekstu skaidiņas, brūno cukuru un kviešu miltus. Atsevišķā traukā olas sakuļ kopā ar kokosriekstu pienu un pievieno miltu maisījumam. Rūpīgi samaisa un ļauj 20 minūtes atpūsties.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ideālā vecuma starpība mīlestībā: cik gadus vecs partneris ir piemērots katrai zodiaka zīmei?
Rezultāti ir pārsteidzoši: vācu eksperti nosaukuši auto, kuri nav varējuši izturēt 100 000 kilometru nobraukuma testu
“Tā ir milzīga drosme vai neizmērojams stulbums?” Soctīklotāji reaģē uz Siliņas gatavību atkārtoti kandidēt uz premjeres amatu 3
Lasīt citas ziņas

Uzkarsē pannu un cep apaļas pankūkas, līdz tās zeltaini brūnas no abām pusēm. Pasniedz ar aprikožu vai ķiršu ievārījumu.

Kokosriekstu piens un skaidiņas ierastajam ēdienam piešķir eksotisku garšu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.