
Foto – Aija Geida
Kokosriekstu pankūkas 0
Bļodā sajauc kokosriekstu skaidiņas, brūno cukuru un kviešu miltus. Atsevišķā traukā olas sakuļ kopā ar kokosriekstu pienu un pievieno miltu maisījumam. Rūpīgi samaisa un ļauj 20 minūtes atpūsties.
Reklāma
Reklāma
“Izlikās, ka nekas nav noticis…” Latvijas basketbola līdzjutējai prieku par spēli aizēno nepatīkams atgadījums tribīnēs
VIDEO. Tieši pirms pirmā septembra kanalizācijas akā atrod mammu ar divām meitiņām: ir spekulācijas par baisu noziegumu
13
Viena neparasta detaļa Melānijas Trampas vēstulē Putinam raisa mežonīgas spekulācijas
Uzkarsē pannu un cep apaļas pankūkas, līdz tās zeltaini brūnas no abām pusēm. Pasniedz ar aprikožu vai ķiršu ievārījumu.
Kokosriekstu piens un skaidiņas ierastajam ēdienam piešķir eksotisku garšu.