
Foto – Aija Geida
Kokosriekstu pankūkas 0
Bļodā sajauc kokosriekstu skaidiņas, brūno cukuru un kviešu miltus. Atsevišķā traukā olas sakuļ kopā ar kokosriekstu pienu un pievieno miltu maisījumam. Rūpīgi samaisa un ļauj 20 minūtes atpūsties.
Reklāma
Reklāma
Spriedze pie robežas: Polija izsaka brīdinājumu Vācijai
Vai tiešām aizturēts “Straujupīte” satura veidotājs Edgars Aivars? Komentē Valsts policija
Šīs 4 zodiaka zīmes maijā būs īpaši izredzētas: laime jau ir ceļā
Uzkarsē pannu un cep apaļas pankūkas, līdz tās zeltaini brūnas no abām pusēm. Pasniedz ar aprikožu vai ķiršu ievārījumu.
Kokosriekstu piens un skaidiņas ierastajam ēdienam piešķir eksotisku garšu.