Foto – Fotolia
    Kokosriekstu pienā marinētas tīģergarneles. Garda recepte! 0
Recepti piedāvā šefpavārs Kaspars Jansons.
            Reklāma
            
                
                    
                
            
            Reklāma
        
    
                                
                                            Tik smagi “iegrābies” Putins nebija 25 gadus: tagad galvenais nepalaist šo iespēju garām
                            
                            
                                                Berzēšanās gar kājām, gulēšana virsū, astes kustināšana – iemācies saprast, ko kaķis tev šādi “saka”
                            
                            
                                                “Igaunija, Latvija vai Lietuva saņemtu…” NATO admirālis sūta skaidru signālu Maskavai par Baltijas valstīm
                            
                            Sastāvdaļas
150 gramu kokosriekstu piena
½ kilograms tīģerneļu
ingvera sakne 25 grami
2 laima augļi
buntīte svaiga koriandra
2 ēdamkarotes cukura
1 ēdamkarote karija pastas
3 ēdamkarotes dārzaugļu eļļas
Ingveru un koriandru sasmalcina, izspiež laima sulu, visas sastāvdaļas samaisa un pievieno tīģergarneles. Marinē 30 minūtes.
                
                
                
                                
                
                                
                
                            
                
                            
                
                            
                
                                
                
                            


