Foto – Fotolia
Kokosriekstu pienā marinētas tīģergarneles. Garda recepte! 0
Recepti piedāvā šefpavārs Kaspars Jansons.
Reklāma
Reklāma
FOTO, VIDEO. Izdevies atrast nogrimušo automašīnu – iekšā atradās bojāgājusī persona
58
“Izdari šo vienu lietu, un karš beigsies!” Putins uzrunā Zelenski, bet viņš atbildi parādā nepaliek
2
Nepalaid garām šo datumu! Katras zodiaka zīmes veiksmīgākā diena decembrī
Sastāvdaļas
150 gramu kokosriekstu piena
½ kilograms tīģerneļu
ingvera sakne 25 grami
2 laima augļi
buntīte svaiga koriandra
2 ēdamkarotes cukura
1 ēdamkarote karija pastas
3 ēdamkarotes dārzaugļu eļļas
Ingveru un koriandru sasmalcina, izspiež laima sulu, visas sastāvdaļas samaisa un pievieno tīģergarneles. Marinē 30 minūtes.



