Foto – Fotolia
Kokosriekstu pienā marinētas tīģergarneles. Garda recepte! 0
Recepti piedāvā šefpavārs Kaspars Jansons.
Šajos 5 mēnešos dzimušie ir nepiemēroti parastam darbam no pulksten 8.30 – 17.00
Kuri konservētie pārtikas produkti ir labi zarnu veselībai: speciālisti nosauc 6 labākos
Traģisks notikums bērnu slimnīcā Rīgā – iespējams, mediķu kļūdas dēļ miris bērns
Sastāvdaļas
150 gramu kokosriekstu piena
½ kilograms tīģerneļu
ingvera sakne 25 grami
2 laima augļi
buntīte svaiga koriandra
2 ēdamkarotes cukura
1 ēdamkarote karija pastas
3 ēdamkarotes dārzaugļu eļļas
Ingveru un koriandru sasmalcina, izspiež laima sulu, visas sastāvdaļas samaisa un pievieno tīģergarneles. Marinē 30 minūtes.



