Kokosriekstu pienā marinētas tīģergarneles. Garda recepte! 0
Recepti piedāvā šefpavārs Kaspars Jansons.
Reklāma
Reklāma
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija
174
TV24
Vai rudenī tiks palielinātas pensijas? Saeimas deputāts par plānotajām izmaiņām pensiju aprēķinā
Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos?
170
Sastāvdaļas
150 gramu kokosriekstu piena
½ kilograms tīģerneļu
ingvera sakne 25 grami
2 laima augļi
buntīte svaiga koriandra
2 ēdamkarotes cukura
1 ēdamkarote karija pastas
3 ēdamkarotes dārzaugļu eļļas
Ingveru un koriandru sasmalcina, izspiež laima sulu, visas sastāvdaļas samaisa un pievieno tīģergarneles. Marinē 30 minūtes.