Foto – Fotolia
Kokosriekstu pienā marinētas tīģergarneles. Garda recepte! 0
Recepti piedāvā šefpavārs Kaspars Jansons.
Saikne ir maģiska! Neviens mājdzīvnieks nespēj mīlēt jūs tā, kā šīs 10 suņu šķirnes
Džilis atkal brīvs: 7 viņa drāmas un dāmas, par kurām biji aizmirsis
3
Aculiecinieka FOTO. “Satiksme pilnībā bloķēta…” Smaga avārija uz autoceļa Liepāja-Rucava
58
Sastāvdaļas
150 gramu kokosriekstu piena
½ kilograms tīģerneļu
ingvera sakne 25 grami
2 laima augļi
buntīte svaiga koriandra
2 ēdamkarotes cukura
1 ēdamkarote karija pastas
3 ēdamkarotes dārzaugļu eļļas
Ingveru un koriandru sasmalcina, izspiež laima sulu, visas sastāvdaļas samaisa un pievieno tīģergarneles. Marinē 30 minūtes.



