
Foto – Anda Krauze
Kokteilis “Alus brīze” ar apelsīnu un gurķu sulu 0
Piedāvā ģimenes restorāns “Hercogs”.
Sastāvdaļas
30 ml gurķu sīrupa
20 ml laima sulas
50 ml apelsīnu sulas
200 ml tumšā alus
smalkais ledus
Reklāma
Reklāma
Kāpēc pāri šķiras pēc gadiem ilgas kopdzīves: 10 biežākie iemesli
Cilvēki, kas dzimuši šajos 4 datumos, uz Zemes nav pirmo reizi
Vīriešiem un sievietēm ādas vēzis attīstās dažādās ķermeņa daļās: tam ir īpaši iemesli
5
Pagatavošana.
Glāzi piepilda ar smalko ledu, tad pielej visas sastāvdaļas, izņemot alu, un kārtīgi visu apmaisa ar karoti, tad pievieno tumšo alu, dekorē ar miežu vārpu, margrietiņu un rudzupuķi.