
Foto – Anda Krauze
Kokteilis “Alus brīze” ar apelsīnu un gurķu sulu 0
Piedāvā ģimenes restorāns “Hercogs”.
Sastāvdaļas
30 ml gurķu sīrupa
20 ml laima sulas
50 ml apelsīnu sulas
200 ml tumšā alus
smalkais ledus
Reklāma
Reklāma
Cilvēki, kas dzimuši šajos datumos, noveco kā labs vīns – ar gadiem kļūst tikai labāk
Tramps negaidīti reaģē uz Irānas pretgājienu: Paldies, ka savlaicīgi brīdināji!
Novērsts atentāts pret Zelenski: Tika aktivizēts šis, tā sauktais, “konservētais produkts”
4
Pagatavošana.
Glāzi piepilda ar smalko ledu, tad pielej visas sastāvdaļas, izņemot alu, un kārtīgi visu apmaisa ar karoti, tad pievieno tumšo alu, dekorē ar miežu vārpu, margrietiņu un rudzupuķi.