Foto – Anda Krauze
Kokteilis “Alus brīze” ar apelsīnu un gurķu sulu 0
Piedāvā ģimenes restorāns “Hercogs”.
Sastāvdaļas
30 ml gurķu sīrupa
20 ml laima sulas
50 ml apelsīnu sulas
200 ml tumšā alus
smalkais ledus
Beigu sākums? Avoti atklāj, ko Tramps darīs ar Krieviju, ja Putins noraidīs miera plānu
Viņi spēj saglabāt saprātu pat stresa situācijās: šajos mēnešos dzimušajiem piemīt īsta iekšējā izturība un neatlaidība
2026. gada upuri: šīs zodiaka zīmes saņems skarbu mācību no likteņa
Pagatavošana.
Glāzi piepilda ar smalko ledu, tad pielej visas sastāvdaļas, izņemot alu, un kārtīgi visu apmaisa ar karoti, tad pievieno tumšo alu, dekorē ar miežu vārpu, margrietiņu un rudzupuķi.



