Foto-Aija Geida

Kolrābju pankūciņas 0

Sastāvdaļas – 250 g nomizota kolrābja, 180 g kartupeļu, 1 ola, 55 g kviešu miltu, 2 – 3 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu, ½ tējkarotes sāls, ½ tējkarotes maltu melno piparu.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

Kolrābi sagriež kubiņos, kartupeļus tāpat. Pannā ielej puslitru ūdens, saliek abus dārzeņus un uz lēnas uguns sutina, līdz mīksti. Tad nokāš sietiņā, lai nav lieka ūdens, un nedaudz atdzesē. Saspaida ar dakšiņu un iemaisa zaļumus. Tad pievieno olu, kviešu miltus, sāli un piparus. Rūpīgi izmaisa.

Pannā uzkarsē nedaudz eļļas un cep apaļas pankūkas. Iznāk ļoti gardas, kolrābja garšu tikpat kā nejūt! Ja gatavotu tikai no kolrābja, iznāktu stiprākas, asākas, bet šādas ir maigas, aromātiskas, ar brīnišķīgiem garšas akcentiem, ko dod pētersīļu lapiņas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.