Mājās gatavotas smiltsērkšķu konfektes
. Aromātiskas un gardas! 0

Kā gatavot?

Var izmantot saldētus smilts­ērkšķus, tos atkausējot, sablendējot un izkāšot sietiņā, un tā iegūstot svaigu sulu, tikai tad marmelādei jāpievieno nevis 80 g, bet gan 200 g cukura.

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 7
Lasīt citas ziņas

Ūdeni sajauc ar citrona sulu, uzvāra, izkausē agara pulveri. Pievieno smiltsērkšķu želeju vai sulu, vaniļas cukuru un visu labi samaisa. Lej traukā un gatavo marmelādi, kā aprakstīts pirmajā receptē. Iznāk ļoti aromātiskas un gardas konfektes!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.