Foto – Anda Krauze

Cukuroti rabarberi ar uzputotu jogurtu un smiltsērkšķu krēmu 1

Īsteni pavasarīga recepte gardēžiem, ko man iemācījis garšu pavēlnieks Ingmārs Ladigs.

Reklāma
Reklāma
Pasauli pāršalc Putina iespējamās ārlaulības meitas paziņojums par tēvu un karu 4
“Es vēlreiz saku – es nesaprotu krieviski!” Jauniete dalās nepatīkamā pieredzē vasaras darbā “Rimi”, izraisot plašu diskusiju 146
Zintniece atklāj: 5 biežākās pazīmes, ka miris tuvinieks cenšas sazināties ar jums
Lasīt citas ziņas

Notīrītus rabarberus sagriežu plānās sloksnēs, uz brīdi iemērcu aukstā ūdenī, lai tie kļūtu stingri, pārkaisu ar cukuru un kanēli. Saputoju 100 g saldā krējuma, pievienoju ēdamkaroti medus un 100 g grieķu jogurta. Siltā ūdens peldē sakuļu desmit olu dzeltenumus (der tikai laimīgo vistu olas!) ar 150 g cukura, pieleju citrona sulu, 115 g smiltsērkšķu želejas, iemaisu 200 g sviesta un 10 g izkausēta želatīna. Servēju uz dēlīša, dekorēju ar ogām un piparmētru lapiņām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.