Foto – www.dievietei.lv

Konservēti redīsi – neparasts gardums ziemai 0

Sastāvdaļas
1,5 kg redīsu
pipari
dilles
lauru lapas
sāls pēc garšas
1 l ūdens
15 ēdk. augu eļļas
0.5 gl  etiķa (6%)
2 svaigus čili piparus

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
Sakapā dilles un sagriež redīsus aplīšos, sajauc visu kopā.
Uzkarsē eļļu un tad atdzesē.
Lai ziemā redīsiem būtu izteiksmīgāka garša, pievieno čili piparus.
Smalki tos sagriež, pievieno ūdenim ar sāli, lauru lapām un pipariem, vāra visu kopā minūtes desmit. Nokāš! Pievieno etiķi.
Burciņām jābūt izkarsētām. Ielej tajās atdzesēto eļļu, liek iekšā redīsus ar zaļumiem un pārlej marinādi.
Aizvāko! Karsē 30 minūtes. Gardums ziemai gatavs!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.