Foto – www.dievietei.lv

Konservēti redīsi – neparasts gardums ziemai 0

Sastāvdaļas
1,5 kg redīsu
pipari
dilles
lauru lapas
sāls pēc garšas
1 l ūdens
15 ēdk. augu eļļas
0.5 gl  etiķa (6%)
2 svaigus čili piparus

Reklāma
Reklāma
“Es vairs nevaru turpināt…” Darbību beidz iemīļots latviešu zīmols 5
Plāno iegādāties lietotu auto? 13 automašīnas, kuras var iegādāties pat ar lielu nobraukumu 54
“Bērns atnāk no mūzikas skolas ar pušumu uz muguras no skolotājas…” sašutusi mamma brīdina citus vecākus
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
Sakapā dilles un sagriež redīsus aplīšos, sajauc visu kopā.
Uzkarsē eļļu un tad atdzesē.
Lai ziemā redīsiem būtu izteiksmīgāka garša, pievieno čili piparus.
Smalki tos sagriež, pievieno ūdenim ar sāli, lauru lapām un pipariem, vāra visu kopā minūtes desmit. Nokāš! Pievieno etiķi.
Burciņām jābūt izkarsētām. Ielej tajās atdzesēto eļļu, liek iekšā redīsus ar zaļumiem un pārlej marinādi.
Aizvāko! Karsē 30 minūtes. Gardums ziemai gatavs!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.