Foto – Anda Krauze

Košs deserts “Pavasara jausma”. Iesaka Vija Beinerte 0

“Pavasara jausma” – tā varētu nosaukt šo košo desertu.

Kokteilis
2026. gada upuri: šīs zodiaka zīmes saņems skarbu mācību no likteņa
Eiropa ir brīdināta! Krievijas “Pastardienas radio” pārraida 15 šifrētus ziņojumus; pieminēta arī Latvija 90
Apstiprināts galējais prāmja “Estonia” katastrofas cēlonis. Tas ir negaidīts 24
Lasīt citas ziņas

Uzvāru puslitru ūdens, kam pievienoti 200 g cukura, krustnagliņas, smaržīgie pipari un kanēlis; pieleju divu citronu sulu; marinādē iemetu nomizotus jaunos burkānus, ļauju kādu pusstundu ievilkties.

Uzkarsēju 15 ml saldā krējuma, kam pievienota ēdamkarote cukura un apelsīna miziņa; atdzesēju līdz istabas temperatūrai, pārleju pāri baltās šokolādes tāfelītei.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mērcei virtuves procesorā sakuļu 50 g halvas, 100 g jauno spinātu lapiņu un 75 ml piena, kurā iemesti apelsīna mizas gabaliņi.

Dekorēju ar apelsīnu daiviņām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.