Kotletes no nemaltas vistas filejas 0

Sastāvdaļas – 2 vistas filejas gabaliņi, 12 – 14 ēdamkarotes rīsu, paprika pēc garšas, ola, dilles, sāls, pipari pēc garšas. Augu eļļa cepšanai.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot 9
Lasīt citas ziņas

Rīsus noskalo un novāra vieglā sālsūdenī līdz gatavībai. Ļauj atdzist.

Vistas fileju sagriež ļoti mazos gabaliņos.

CITI ŠOBRĪD LASA

Papriku smalki sagriež un samaisa kopā ar rīsiem. Tur pievieno sagriezto fileju, dilles un iesit olu. Pievieno sāli un piparus, visu rūpīgi samaisa, lai izveidojas viendabīga masa.

Pannā uzkarsē augu eļļu, kotlešu masu ņem ar karoti un liek uz pannas, nedaudz izlīdzinot. Cep zeltaini brūnas no vienas puses uz vidējas uguns. Pēc tam kotletes apgriež otrādi, uzliek pannai vāku un turpina cept apmēram 8 minūtes.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.