Foto – Anda Krauze

PADOMI 3

• Sarkanīgu nokrāsu var iegūt, izmantojot biešu sulu, avenes, dzērvenes, ķiršu kompotu vai granātābolu sulu, arī asinszāli.

Reklāma
Reklāma
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 7
Lasīt citas ziņas

• Zaļgandzeltenas olas sanāk kumelīšu novārījumā, piparmētrās, spinātu lapās un pelašķu tējā.

• Līdzīgu toni rada rudzu zelmenis un pirtsslotu kaltēto lapu novārījums.

CITI ŠOBRĪD LASA

• Sarkanbrūnas olas var dabūt, krāsojot karija un čili pulverī, sīpolu mizās.

• Lai olas būtu dzeltenas, izmanto nātru lapas, zaļo tēju un kurkumas pulveri.

• Zilganpelēkos un violetos toņus rada sarkano kāpostu, melleņu, aroniju un arī hibiska novārījums.

• Lai iegūtu daudzveidīgākus rakstus, olai var pietīt dažāda lieluma putraimus, griķus, šķeltos zirņus, rīsus, lēcas, ķimenes.

• Nokrāsotās olas ieziež ar eļļu – būs košāka krāsa, arī spīdumiņš.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.