Foto – Aija Geida

Kraukšķīgas karstmaizītes! 4 kārdinošas receptes 4

Aija Geida, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma

Ar papriku un tomātiem

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

Kad noguris atnāc pēc darba vai saulainās dienās strādā laukā un nav iedvesmas daudz laika pavadīt pie plīts, izsalkumu var remdēt ar kārdinoši kraukšķīgām karstmaizītēm, ko var pagatavot 10–15 minūtēs.

(6 porcijas)

• Bagete

• ½ paprikas

• 2 dzeltenie tomāti

• 50 g žāvētas gaļas vai kvalitatīvas desas

• 40 ml skābā krējuma

• 50 g labi kūstoša siera

• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu

CITI ŠOBRĪD LASA

• 4 ēdamkarotes sakapātu zaļumu (pamatā pētersīļi, mazliet lociņu un diļļu)

• ½ tējkarotes sāls

Bageti sagriež šķēlītēs un liek pannā, kas izklāta ar cepamo papīru. Papriku, gaļu un tomātus sagriež mazos gabaliņos, sieru sarīvē, zaļumus sakapā. Visu saber bļodā, pārkaisa piparus, pievieno sāli un krējumu. Samaisa. Kārto uz maizītēm un cep iepriekš līdz +200 °C sakarsētā cepeškrāsnī 12–15 minūtes. Pasniedz siltas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.