Foto – Shutterstock

Dekadentiska karstmaize ar sieru un majonēzi 0

Cepeškrāsni sakarsē līdz 250 grādiem.

Bagātīgi ar sviestu apziestas maizes šķēles liek uz cepešpannas, kas izklāta ar cepampapīru.

Reklāma
Reklāma

Apcep, līdz sviests izkusis.

“Latvija nav pelnījusi neatkarību.” Sieviete skarbi izsakās par Latviju un sadusmo tautiešus 29
“Ko tālāk? Jāņi – šašlika svētki?” Soctīklos uzvirmo neapmierinātība par dzirdēto 18. novembra koncertā pie Brīvības pieminekļa
Kokteilis
Merkurs Skorpionā brīdina: 4 zodiaka zīmju pārstāvjiem tuvākajā nākotnē gaidāms liels pārbaudījums
Lasīt citas ziņas

Tikmēr traukā sajauc rīvētu sieru, majonēzi un sinepes.

Bagātīgi pārklāj maizi ar maisījumu un cep aptuveni 5 minūtes – kamēr siers izkusis un veido zeltaini brūnus laukumus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.