Foto – Shutterstock

Dekadentiska karstmaize ar sieru un majonēzi 0

Cepeškrāsni sakarsē līdz 250 grādiem.

Bagātīgi ar sviestu apziestas maizes šķēles liek uz cepešpannas, kas izklāta ar cepampapīru.

Reklāma
Reklāma

Apcep, līdz sviests izkusis.

Kokteilis
“Turiet ciet savu muti!” Veidemane, satraucoties par Maestro, iekuļas publiskā strīdā
Bijušais diplomāts: Savulaik līdzīgu kļūdu pieļāva Raimonds Pauls. Tautā mīlētais komponists nespēja pretoties lielas naudas vilinājumam 91
“Beidzot arī Latvijā tas ir noticis! Nē, garšo pēc plastmasas!” Vietējie gardēži pretrunīgi vērtē revolūciju veikalu plauktos
Lasīt citas ziņas

Tikmēr traukā sajauc rīvētu sieru, majonēzi un sinepes.

Bagātīgi pārklāj maizi ar maisījumu un cep aptuveni 5 minūtes – kamēr siers izkusis un veido zeltaini brūnus laukumus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.