
Foto – Shutterstock
Dekadentiska karstmaize ar sieru un majonēzi 0
Cepeškrāsni sakarsē līdz 250 grādiem.
Bagātīgi ar sviestu apziestas maizes šķēles liek uz cepešpannas, kas izklāta ar cepampapīru.
Reklāma
Reklāma
Apcep, līdz sviests izkusis.
Kupli vai plāni mati – viss atkarīgs no tā, ko ēd. Uztura noslēpumi skaistiem matiem
Tā ir alga vai joks? Ervīns parāda, iespējams, pazemojošāko darba sludinājumu Latvijā sociālo tīklu speciālistam
8 stila kļūdas, kas liek tev izskatīties resnākai un vecākai
8
Tikmēr traukā sajauc rīvētu sieru, majonēzi un sinepes.
Bagātīgi pārklāj maizi ar maisījumu un cep aptuveni 5 minūtes – kamēr siers izkusis un veido zeltaini brūnus laukumus.
Kartupeļu stienīši ar sieru – burvīga uzkoda
Cepetis par godu Latvijas dzimšanas dienai – šefpavāra ieteikumi sulīgam un aromātiskam cepetim
Makaroni ar kabačiem un citronu
Pikantās nūdeles ar cūkgaļas fileju
Pildīti kartupeļi ar sēnēm
Gandrīz omlete. Recepte bez olām. Iesaka veģetārās virtuves meistare Dita Lase
Siera gliemezīši – skaisti, zeltaini un aromātiski
Zemnieku brokastis vācu gaumē