
Foto – Shutterstock
Dekadentiska karstmaize ar sieru un majonēzi 0
Cepeškrāsni sakarsē līdz 250 grādiem.
Bagātīgi ar sviestu apziestas maizes šķēles liek uz cepešpannas, kas izklāta ar cepampapīru.
Reklāma
Reklāma
Apcep, līdz sviests izkusis.
“Turiet ciet savu muti!” Veidemane, satraucoties par Maestro, iekuļas publiskā strīdā
Bijušais diplomāts: Savulaik līdzīgu kļūdu pieļāva Raimonds Pauls. Tautā mīlētais komponists nespēja pretoties lielas naudas vilinājumam
91
“Beidzot arī Latvijā tas ir noticis! Nē, garšo pēc plastmasas!” Vietējie gardēži pretrunīgi vērtē revolūciju veikalu plauktos
Tikmēr traukā sajauc rīvētu sieru, majonēzi un sinepes.
Bagātīgi pārklāj maizi ar maisījumu un cep aptuveni 5 minūtes – kamēr siers izkusis un veido zeltaini brūnus laukumus.
Kartupeļu stienīši ar sieru – burvīga uzkoda
Cepetis par godu Latvijas dzimšanas dienai – šefpavāra ieteikumi sulīgam un aromātiskam cepetim
Makaroni ar kabačiem un citronu
Pikantās nūdeles ar cūkgaļas fileju
Pildīti kartupeļi ar sēnēm
Gandrīz omlete. Recepte bez olām. Iesaka veģetārās virtuves meistare Dita Lase
Siera gliemezīši – skaisti, zeltaini un aromātiski
Zemnieku brokastis vācu gaumē