Kraukšķīgas siera bumbiņas ar garšaugiem 0
Sastāvdaļas – 0,5 kg smalki rīvēta Holandes, Čedaras vai Krievijas siera, zaļumi pēc garšas, 2 ēdamkarotes majonēzes, 1 ola, 3 daiviņas ķiploka, 3 ēdamkarotes rīvmaizes, eļļa.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana
“Viena no pretīgākajām iestādēm Latvijā!” Klienti šūmējas par pasniegtā ēdiena kvalitāti populārā picērijā Latvijā
Kas notiek Lietuvā? Aculiecinieks iemūžinājis uz dzelzceļa sliedēm reti redzamu ainu
“Visa sajūsma beigsies, kad tur notrieks pirmo gājēju…” Cilvēki publiski sāk vērtēt jaunāko Rīgas domes veikumu
Sarīvē Čedaras, Holandes vai Krievijas sieru, pievieno zaļumus, majonēzi, ķiploku. Visu kārtīgi samaisa.
Veido bumbiņas, panē olā un rīvmaizē, cep karstā eļļā, nosusina uz papīra salvetes.



