Foto: SHUTTERSTOCK

Kūpinātās foreles salāti 0

Ja gribas piesiet dūšu ar ko kreftīgu, jāgatavo kūpinātas foreles salāti. Vajadzīgas tikai četras sastāvdaļas, bet rezultāts būs vienreizējs.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

400 g kūpinātas foreles

1 sarkanais sīpols

1 svaigais gurķis

skābais krējums

Pagatavošana

Krievija identificē divas “smirdīgas” valstis, kas būtu tās nākamais mērķis
VIDEO. “Sēžu ceļmalā un netieku mājās!” Latviete ar asarām acīs stāsta par nedienām ar elektroauto
Kokteilis
Personības tests: jūsu dzimšanas mēneša zieds atklāj par jums vairāk, nekā spējat iedomāties 17
Lasīt citas ziņas

Kūpinātajai forelei izņem asakas, zivi sagriež gabaliņos.

Gurķi un sīpolu sagriež sīkos kubiņos, pievieno zivij.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tad visu aizdara ar skābo krējumu un samaisa.

Gatavo masu pilda groziņos vai ziež uz maizes.

Pēc izvēles var dekorēt ar zaļumiem, tomātiem, papriku vai ko citu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.