Ēdieni restorānā “Terase”, Pūre, Tukuma novads.    09/12/2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Ēdieni restorānā “Terase”, Pūre, Tukuma novads. 09/12/2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Valda Semjonova foto

Kūpinātu reņģu pastēte ar karamelizētiem sīpoliem 0

Reņģēm izņem iekšas un izgriež fileju. Sagatavotās filejas ievieto blenderī, pievieno saldo krējumu, sāli pēc garšas un visu sablendē. Pēc tam masu izberž caur sietu.Sīpolus nomizo un sagriež plānās ripiņās. Uz sakarsētas pannas uzlej augu eļļu, liek sīpolu ripiņas kopā ar timiānu un sautē, kamēr sīpoli kļūst zeltaini brūni. Tad pievieno cukuru, grenadīna sīrupu un sīpolu ripiņas karamelizē.Nesagrieztas rudzu maizes kukulīti iepriekš sasaldē. Sagriež aptuveni 3 mm plānās šķēlītēs, liek uz paplātes un cep cepeškrāsnī + 180 °C, līdz kļūst zeltaini brūnas.

Reklāma
Reklāma
Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
TV24
“Kodolzemūdene jau pie Krievijas robežas, Putin, un vispār, amerikāņi, sākam izmēģināt savus kodolieročus!” Rajevs “atšifrē” Trampa pēdējos dusmu izvirdumus
FOTO. “Sēnīte” pamazām atgūst savu spozmi – noņemta gadiem krātā sūnu kārta 22
Lasīt citas ziņas

Stāsta un rāda Pūres restorāna “Terase” šefpavārs NAURIS HAUKA.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.