Foto-Shutterstock

Vēl nāksies piemaksāt 9

Aptaujātie metāllūžņu uzpircēji paši pēc gāzes balona nebrauc, un tas pārdevējam pašam jānogādā pircējam. “Ja tikai viens balons, tad diez vai brauktu pakaļ vai par to būtu jāpiemaksā,” noteica Vidzemes reģionā strādājošās SIA “VAL.MET.A” klientu servisā. Rīgā strādājošā SIA “VTM” nosauc konkrētu cenu par balona aizvešanu – 15 eiro Rīgas robežās. Ja vajadzēs mērot tālāku ceļu, tad nāksies vēl piemaksāt.

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu 142
Lasīt citas ziņas

“Tas ir tikai viens balons, pašiem jāatved. Pēc tāda jau pakaļ nebrauks,” sacīja SIA “Tolmets” klientu servisā. Savukārt Kurzemes reģionā strādājošajā “Lūžņu servisā” akcentēja, ka uzņēmums tik mazus apjomus nemaz nepieņem. “Bet varat pati atvest, izlikt – bez maksas to balonu paņemšu, bet tas arī būs viss. Mans pakalpojums – sagatavošana un sagriešana – izmaksā dārgāk nekā tas balons.”

Arī pāris citu lūžņu uzpircēju norādīja, ka atvestu veco balonu pieņems, bet par to neko nemaksās. Taču vairākums bija gatavi samaksāt ar nosacījumu, ja balonu paši atgādās. Piedāvātā cena par balonu bija no viena līdz sešiem eiro. Metāllūžņu uzpircēji skaidroja, ka cenas lūžņiem tirgū kopumā šobrīd esot zemas – ap 136 eiro par tonnu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.