Foto: Anda Krauze

Kurzemnieku zivju zupa ar ceptu kartupeli 0

Sastāvdaļas
• 150 g kūpinātas mencas
• Sīpols
• 200 ml piena
• Ar mizu vārīts kartupelis
• Tējkarote sviesta
• Ēdamkarote rapšu eļļas
• Dilles
• Pipari
• Sāls

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
Māte ar šausmām atklāj, ka jaundzimušais bērns, par kuru viņa rūpējās slimnīcā, nav viņas bērns 19
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Katliņā ielej pienu un vāra ripiņās sagrieztus sīpolus, līdz tie mīksti. Pievieno kūpinātas mencas gabaliņus, sāli, piparus un smalki sagrieztas dilles. Ar mizu vārītos kartupeļus sagriež rupjās daivās un apcep brūnus.

Zupu lej bļodā, pasniedz ar ceptiem kartupeļiem mundierī un zaļā sviesta piciņu. Dekorē ar zaļumiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.