Foto: Anda Krauze

Kurzemnieku zivju zupa ar ceptu kartupeli 0

Sastāvdaļas
• 150 g kūpinātas mencas
• Sīpols
• 200 ml piena
• Ar mizu vārīts kartupelis
• Tējkarote sviesta
• Ēdamkarote rapšu eļļas
• Dilles
• Pipari
• Sāls

Reklāma
Reklāma
Krimināls
VIDEO. Tieši pirms pirmā septembra kanalizācijas akā atrod mammu ar divām meitiņām: ir spekulācijas par baisu noziegumu 13
RAKSTA REDAKTORS
“Šķita, ka trakākais nu jau aiz muguras…” Auto “ideālā stāvoklī” jeb pirkums, kas pārvērtās par mācību mūžam
“Zīdainis atrasts ietīts dvielī, melnā atkritumu maisā skapī” – policija arestē studenti, kas slēpusi mirušu jaundzimušo
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Katliņā ielej pienu un vāra ripiņās sagrieztus sīpolus, līdz tie mīksti. Pievieno kūpinātas mencas gabaliņus, sāli, piparus un smalki sagrieztas dilles. Ar mizu vārītos kartupeļus sagriež rupjās daivās un apcep brūnus.

Zupu lej bļodā, pasniedz ar ceptiem kartupeļiem mundierī un zaļā sviesta piciņu. Dekorē ar zaļumiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.