Foto no Skaisto skatu aģentūras arhīva

Skaņākalna Sveču mežs 1

Jau daudzus gadus viena no aktīvākajām Latvijas apceļošanas organizētājām ir tūrisma firma “Skaisto skatu aģentūra”. “Tā kā braucienu uz Rūķu ciemu Monistē rīkojam jau 15 gadus, šogad gribētāju nav tik daudz, taču ļoti pieprasīti ir Ziemassvētku koncerti jaunajās koncertzālēs Cēsīs un Rēzeknē, kur piedāvājam arī ekskursijas pa visu ēku,” stāsta aģentūras direktore Maija Freiberga.

Reklāma
Reklāma
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai 40
Krievija izsludinājusi Ukrainas prezidentu Zelenski meklēšanā. Uz kāda pamata tas noticis? 87
Globāla krīze – pieaugušie bērni ievācas atpakaļ pie vecākiem. Vai viņiem būtu jāpiemaksā īre un citi izdevumi? 80
Lasīt citas ziņas

26. decembrī pavisam neparasts ceļojums gaida uz Ziemassvētku Sveču mežu Mazsalacā, kur Skaņākalna dabas parkā krēslas stundā iemirdzēsies tūkstošiem svecīšu. Tur notiks lukturu un sapņu koka veidošanas darbnīcas, sveču liešana, uguns plostu iedegšana un palaišana Salacā un Liepājas zvanu kora “Campanella” uzstāšanās Skaņākalna pakājē.

Bet līdz tam būs gan draiskas, gan nopietnas sarunas un spēles Naukšēnu muižā un parkā, igauņu lāča baidīšana mušelī, raganu saiets siera tornī un citas izdarības kopā ar atraktīvo gidu Arni, kā arī Naukšēnu vietējo produktu – eļļas, minerālūdens un kvasa – degustācija, Paradīzes dārza ābolu karstvīns pieaugušajiem un karstais ābolu dzēriens bērniem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.