Foto no Skaisto skatu aģentūras arhīva

Ziemassvētki Lotes zemē 1

21. decembrī ir iespēja doties uz šovasar atvērto tematisko atrakciju parku – Lotes zemi Igaunijā netālu no Pērnavas –, kas veidots pēc populārās animācijas filmas “Lote no izgudrotāju ciema” motīviem un šoziem darbosies tikai vienu nedēļu.

Reklāma
Reklāma
Izrādās, gurķus ar tomātiem nedrīkst ēst kopā! 8 produktu kombinācijas, no kurām labāk izvairīties 37
“Gustavo ir bīstams narciss, bet Rutulis un Patrisha tērētas marionetes!” Ainārs Mielavs velta skarbus vārdus radošajiem kolēģiem 2
Pasaule visdrīzāk tomēr ir plakana – astrofiziķis izpētījis zemi visaugstākajā precizitātes līmenī
Lasīt citas ziņas

Lotes zemē Ziemassvētku gaidīšanas laikā notiks daudzas interesantas lietas un jautras aktivitātes būs atrodamas gan telpās, gan ārā jebkuros laika ap­stākļos. Cūku māte Helmi un suņu tēvs Oskars ar nepacietību gaida ciemos mazos izgudrotājus uz meistarošanu Oskara šķūnī. Kaķu tēta Mati vadībā varēs sacensties vairākos ziemas sporta veidos gan stadionā, gan mežā un citviet. Zaķu tēvs Adalberts palīdzēs sniega izgudrojumu radīšanā. Muša Jāks solās runāties ar visiem, bet Ziemassvētku trusis Volfgangs atklās noslēpumu, kāpēc viņam ir tik lielas ausis. Protams, ikviens varēs rotaļāties ar pasaku zemes galveno varoni brašo sunenīti Loti, Bruno un Albertu, dziedāt kopā ar Paulu, nogaršot Annas ceptos pīrādziņus un iedzert Sofijas brīnumgardo tēju. Ieejas biļete visiem apmeklētājiem no trīs gadu vecuma 12 eiro.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.