Pats vienkāršākais kafijas skrubis 0


Samaisiet malto kafiju ar dušas želeju. Var maisīt tieši plaukstā. Uzklājiet skrubi uz ķermeņa un labi pamasējiet.

Reklāma
Reklāma

Barojošs kafijas skrubis

FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā!
“Es pat nespēju iedomāties, ka pieaugušai sievietei var kaut ko tādu teikt” – sieviete vilcienā piedzīvojusi nepatīkamu izturēšanos no diviem pusaudžiem
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 20
Lasīt citas ziņas

Sajauciet 2 ēdamkarotes kafijas pupiņu un brūnā cukura, pievienojiet 100 ml mandeļu eļļas. Šī recepte ir ideāla sievietēm ar sausu ādu.

Kafijas skrubis pret celulītu

Samaisiet kopā dabīgo kafiju, jūras sāli un olīveļļu pa 3 ēdamkarotēm, pievienojiet 3 pilienus ingvera ēteriskās eļļas. Visi komponenti lieliski tiek galā ar celulītu un piesātina ādu ar vitamīniem un minerālvielām.

Kafijas/medus skrubis pret celulītu

CITI ŠOBRĪD LASA

2 ēdamkarotes maltās kafijas sajaucam ar 4 ēdamkarotēm medus. Uzsmērējam iegūto skrubi uz celulīta skartām vietām un aktīvi masējam 5 – 10 minūtes.

Kafijas skrubis – maska

Nelielam daudzumam siltā minerālūdens pievienojiet zilos mālus un malto kafiju vienādās proporcijās tā, lai iegūtu krējuma konsistenci. Uzlieciet uz ķermeņa un pamasējiet problemātiskās vietas. Tad aptiniet ķermeni ar pārtikas plēvi un atstājiet skrubi uz vienu stundu, tas darbosies kā maska. Ar tā palīdzību var viegli tikt vaļā no vairākiem liekiem centimetriem.

Kafijas skrubis sejai

Sajauciet kopā 1 tējkaroti ļoti labi samaltas kafijas, 1 tējkaroti medus un 2 tējkarotes olīveļļas. Uzsmērējiet uz sejas ādas un akurāti pamasējiet.

Pretgrumbu maska

1 ēdamkaroti rudzu miltu izšķīdiniet stiprā, jau atdzisušā kafijā tā, lai sanāktu bieza masa. Pievienojiet vienu olas dzeltenumu, labi visu samaisiet un uzlieciet uz sejas. Pēc 10-15 minūtēm noskalojiet ar siltu ūdeni.

Esiet veselas un skaistas – uzturiet sevi lieliskā formā un neaizmirstiet par sportu un pareizo uzturu!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.