Foto – Dainis Bušmanis

Kosmētika salonam 2

Lai gan pirmais, kas liecina par automobiļa īpašnieka kārtības mīlestību, ir braucamā ārējais izskats, mašīnas salona tīrība radušos iespaidu nereti var pilnībā mainīt.

Reklāma
Reklāma
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 11
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai 46
Kadirovam daudz nav atlicis – viņš mirst. Čečenijas līdera nāve var ievilkt Putinu jaunā karā 144
Lasīt citas ziņas

Piedzīvots salons drīz vien pievelkas ar braucēju degunus ne īpaši iepriecinošiem aromātiem. Vienkāršākais tad ir izmantot kādu gaisa atsvaidzinātāju, taču krietni efektīvāka ir kārtīga mašīnas uzkopšana. Īpaši salons piesmok mitrumā vai karstumā, bet cigarešu dūmu atstātā dvaka nepatīk pat pašiem pīpmaņiem.

Autoaksesuāru tirgus piedāvā ļoti plašu un daudzveidīgu gaisa atsvaidzinātāju un aromatizētāju klāstu. Visdažādāko veidu un smaržu piekariņi, kuri spēcīgi kairina ožu, ir nopērkami katrā autopreču bodītē vai degvielas uzpildes stacijas veikalā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vieni no iedarbīgākajiem ir izsmidzināmie gaisa atsvaidzinātāji. Tie ir paredzēti gan izsmidzināšanai gaisā, gan tiešai uzsmidzināšanai uz virsmas. Līdzekļa sastāvs nevis izšķīdina nosēdumus, bet gan sākumā pārklāj tos un ar laiku neitralizē nepatīkamo smaku izraisošās daļiņas. Šie izstrādājumi ir īpaši efektīvi pret tabakas nosēdumiem, pelējumu, dzīvnieku un citām smakām, kas tāpat vien ir ļoti grūti izvēdināmas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.