
Foto: Divi10.com
Laša rullīši ar olu un sieru. 3. variants līdzi ņemamām pusdienām 0
1. Gatavo humusu. Blenderī sakul turku zirņus ar ķiploku, citrona sulu, eļļu, tahini pastu un garšvielām.
Reklāma
Reklāma
Viena neparasta detaļa Melānijas Trampas vēstulē Putinam raisa mežonīgas spekulācijas
VIDEO. Nebūtu nofilmēts, neviens neticētu – “Sadursme” publicē kaulus stindzinošu video
Kam tas ir kaitīgs? Eksperti nosaukuši trīs cilvēku grupas, kurām vajadzētu izvairīties no skābā krējuma
2. Uz pannas no abām pusēm apcep olu, atdzesē.
3. Izklāj lavašu, pārgriez uz pusēm un noklāj ar turku zirņu humusu.
NATO ģenerālsekretārs brīdina: “Krievijas raķete Hāgu sasniegs 5–10 minūšu laikā!”
1.– 6. klašu skolēniem skolā aizliegts lietot mobilos tālruņus – bērni jauno kārtību vērtē pretrunīgi, bet skolotāji…
Psiholoģisks trieciens mazajām alus darītavām? Nozares pārstāvis un sabiedrība reaģē uz “Valmiermuižas alus” lēmumu
4. Pa virsu kārto spinātus, lasi, olu un sieru.
5. Pildīto lavašu satin rullītī un ļauj ievilkties vismaz pusstundu pirms ēšanas.
Recepšu autores: Monika un Justīne, bloga Divi10.com autores