Foto: Divi10.com

Laša rullīši ar olu un sieru. 3. variants līdzi ņemamām pusdienām 0

1. Gatavo humusu. Blenderī sakul turku zirņus ar ķiploku, citrona sulu, eļļu, tahini pastu un garšvielām.

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

2. Uz pannas no abām pusēm apcep olu, atdzesē.

3. Izklāj lavašu, pārgriez uz pusēm un noklāj ar turku zirņu humusu.

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Pa virsu kārto spinātus, lasi, olu un sieru.

5. Pildīto lavašu satin rullītī un ļauj ievilkties vismaz pusstundu pirms ēšanas.

Recepšu autores: Monika un Justīne, bloga Divi10.com autores

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.