Laša rullīši ar olu un sieru. 3. variants līdzi ņemamām pusdienām 0
1. Gatavo humusu. Blenderī sakul turku zirņus ar ķiploku, citrona sulu, eļļu, tahini pastu un garšvielām.
Reklāma
Reklāma
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija
174
TV24
Vai rudenī tiks palielinātas pensijas? Saeimas deputāts par plānotajām izmaiņām pensiju aprēķinā
55
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim
7
2. Uz pannas no abām pusēm apcep olu, atdzesē.
3. Izklāj lavašu, pārgriez uz pusēm un noklāj ar turku zirņu humusu.
4. Pa virsu kārto spinātus, lasi, olu un sieru.
5. Pildīto lavašu satin rullītī un ļauj ievilkties vismaz pusstundu pirms ēšanas.
Recepšu autores: Monika un Justīne, bloga Divi10.com autores