Foto: Divi10.com
Laša rullīši ar olu un sieru. 3. variants līdzi ņemamām pusdienām 0
1. Gatavo humusu. Blenderī sakul turku zirņus ar ķiploku, citrona sulu, eļļu, tahini pastu un garšvielām.
Reklāma
Reklāma
“Papucim būtu derējis pamācīties no dēla…” Sieviete vīlusies piedzīvotajā izrādes laikā, citi “vainīgo” aizstāv
7
Viņus ātri var atpazīt: 16 brīdinājuma pazīmes, ka jums ir darīšana ar ļaunu cilvēku
“Un ko “Lidl”, “Maxima”, “Rimi”, “Senukai”? Iekasē tikai no tautas naudiņu,” pirms “Melnās piektdienas” latvieši atklāj vienu veikalu, kur jādodas iepirkties
2. Uz pannas no abām pusēm apcep olu, atdzesē.
3. Izklāj lavašu, pārgriez uz pusēm un noklāj ar turku zirņu humusu.
4. Pa virsu kārto spinātus, lasi, olu un sieru.
5. Pildīto lavašu satin rullītī un ļauj ievilkties vismaz pusstundu pirms ēšanas.
Recepšu autores: Monika un Justīne, bloga Divi10.com autores



