Foto: Divi10.com
Laša rullīši ar olu un sieru. 3. variants līdzi ņemamām pusdienām 0
1. Gatavo humusu. Blenderī sakul turku zirņus ar ķiploku, citrona sulu, eļļu, tahini pastu un garšvielām.
Reklāma
Reklāma
10 lietas, kas bez žēlastības jāizmet no mājas līdz Jaunajam gadam. Vismaz viena no tām ir teju katram
“”Rimi” veikala vadītāja pazemo darbiniekus, cilvēki ir bailēs, vadībai vienalga,” drosmīga darbiniece atklāj haosu uzņēmumā
Auns – melns, Lauva – balts: neveiksmīgākā krāsa katrai zodiaka zīmei
2. Uz pannas no abām pusēm apcep olu, atdzesē.
3. Izklāj lavašu, pārgriez uz pusēm un noklāj ar turku zirņu humusu.
“Ar viltu piesaistīja lielāku finansējumu.” KNAB skandālā iesaistīts Valmieras mērs un vēl četras amatpersonas
“Episks… izgāšanās video!” Tanku un kaujas mašīnu šaušanas mācības Ādažu poligonā izsauc asas debates
“Gaso” iesniedz tarifu projektu: plānots, ka daļa mājsaimniecību no 2026. gada par gāzi maksās mazāk
4. Pa virsu kārto spinātus, lasi, olu un sieru.
5. Pildīto lavašu satin rullītī un ļauj ievilkties vismaz pusstundu pirms ēšanas.
Recepšu autores: Monika un Justīne, bloga Divi10.com autores



