Foto – Divi10.com

Saldā kartupeļa salāti ar sieru un spinātiem. 2. variants līdzi ņemamām pusdienām 0

1. Krāsni uzsildi uz 200 grādiem. Sagriez saldo kartupeli vidēja izmēra kubiņos, liec bļodā un sajauc ar kartupeļu cieti, sāli, pipariem. Pievieno 1-2 ēdamk. olīveļļas un samaisi.

Reklāma
Reklāma
Kas notiek Lietuvā? Aculiecinieks iemūžinājis uz dzelzceļa sliedēm reti redzamu ainu
Kokteilis
Šodien var izjukt miegs un paaugstināties asinsspiediens: zinātnieki brīdina par spēcīgu magnētisko vētru. Uzzini, kā sevi pasargāt
Kokteilis
Sieviete, pētot mammas skolas albumu, uzduras kādai unikālai fotogrāfijai: vai atpazīsti, kurš tajā redzams?
Lasīt citas ziņas

2. Saldos kartupeļus liec uz pannas, tad krāsnī un grauzdē 30 minūtes, apmaisot ik pa 15 min. Atdzesē.

3. Nomizo burkānu un ar to pašu mizojamo nazīti sagriez tos garās, plānās strēmelēs.

4. Kubiciņos sagriez sieru.

CITI ŠOBRĪD LASA

5. Bļodā sajauc salātlapas ar eļļu, citrona sulu.

6. Kārto servējamā traukā salātus, kartupeļus, pupiņas, sieru un burkānu, servē ar balzamiko krēmu.

Recepšu autores: Monika un Justīne, bloga Divi10.com autores

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.