Foto – Anda Krauze

Lasis ar garšaugu kažociņu un ķimeņu siera čipsiem
 0

1,5 kg laša, 100 g rīvmaizes, 200 g svaigu zaļumu, 100 g sviesta, 200 g ķimeņu siera.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot

Krimināls
VIDEO. “Bēdz prom!” Kārsavā iereibusi kompānija bēg no policijas un smejas par vadītāja nonākšanu policijas rokās 43
TV24
“Viņi ir gatavi uz visādām neģēlībām.” Kas mudinātu Putinu pieņemt lēmumu uzbrukt NATO?
Krievija uzbrūk Ukrainai ar “brīnumieroci”. Ar to varētu tikt galā tikai F-16 144
Lasīt citas ziņas

Lasim nokasa zvīņas un sagriež porciju gabalos, apcep. Svaigos zaļumus sakapā rupjos gabalos un sajauc ar rīvmaizi un sviestu, liek virsū lasim un turpina cepšanu krāsnī vēl 7 min.

Ķimeņu sieru sarīvē uz rupjās rīves, izveido vēlamo formu un liek krāsnī cepties līdz zeltaini brūnai krāsai. Pasniedz karstu ar lasi.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavoja restorāna “Le Dome” virspavārs ROBERTS ABRAMS