EPA/LETA

Pirmā ceturtdaļa 2

Spēli Latvijas izlase sāka ar ciešu aizsardzību, cenšoties izdarīt presingu pret pretiniecēm, kas deva cerēto, taču arī latvietēm neveicās ar groza iekarošanu un pēc četrām nospēlētām minūtēm rezultāts bija neizšķirts 4:4.

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
Kokteilis
VIDEO. “Tā ir Rita? Ko tu stāsti!” Lauris Reiniks nosauc attiecību eksperti Ritu Lasmani par bezpajumtnieci
Lasīt citas ziņas

Tomēr pēc tam Krievijas izlasei izdevās divi ātri uzbrukumi, kas viņām ļāva iegūt vadību 8:4, kamēr Latvijas spēlētājas vairākas reizes pieļāva kļūdas, vai izdarīja sasteigtus metienus. Tomēr trīs minūtes pirms ceturtdaļas beigām Kitija Laksa ar tālmetienu un Anete Šteinberga ātrā uzbrukumā pirmo reizi mačā vadībā izvirzīja Latviju – 9:8.

Arī ceturtdaļas beigās laukumā bija ļoti līdzīga cīņa, taču nākamos četrus punktus guva pretinieces, atkal pārņemot vadību, tomēr pašā izskaņā veiksmīgākas bija Latvijas spēlētājas, ar Šteinbergas diviem soda metieniem un Babkinas caurgājienu un diviem “sodiņiem” panākot 17:12 savā labā. Pēdējās 70 sekundēs Latvija iemeta septiņus punktus.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.