Foto – Bonapettit.lv

Līdakas frikadeles ar garnelēm 0

Pagatavošana

Zivs fileju samalt gaļas maļamā mašīnā kopā ar vienu sīpolu, ķiplokiem, izmērcētu pienā vai ūdenī maizīti. Pievienot pēc garšas sāli, piparus, muskatriekstu un visu sajaukt.
Burkānus un papriku sagriezt mazos kubiņos un piejaukt klāt zivs masai. No masas ar mitrām rokām izveidot bumbiņas, katras bumbiņas vidū ielikt pa 1-2 garnelēm.
Uzvārīt ūdeni, iepriekš pievienojot sāli, smaržīgos piparus, lauru lapas un sagrieztu četrās daļās sīpolu. Vārošā ūdeni nelielām porcijām novārīt frikadeles.
Pasniedz ar garneļu mērci

VIDEO. “Daudzi atstāj grozus un aiziet.” Pašapkalpošanās kases rada haosu un mulsina pircējus
Kokteilis
Šīs ķīniešu zodiaka zīmes saņems skaidru mājienu “no augšas” un nākamgad pilnībā mainīs savu dzīvi
“Kauns Ārlietu ministrijai!” Sociālajos medijos izplatīts video liek apšaubīt ilggadējās diplomātes Āboltiņas valodas prasmes 4
Lasīt citas ziņas

 
Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.