Foto – Bonapettit.lv

Līdakas frikadeles ar garnelēm 0

Pagatavošana

Zivs fileju samalt gaļas maļamā mašīnā kopā ar vienu sīpolu, ķiplokiem, izmērcētu pienā vai ūdenī maizīti. Pievienot pēc garšas sāli, piparus, muskatriekstu un visu sajaukt.
Burkānus un papriku sagriezt mazos kubiņos un piejaukt klāt zivs masai. No masas ar mitrām rokām izveidot bumbiņas, katras bumbiņas vidū ielikt pa 1-2 garnelēm.
Uzvārīt ūdeni, iepriekš pievienojot sāli, smaržīgos piparus, lauru lapas un sagrieztu četrās daļās sīpolu. Vārošā ūdeni nelielām porcijām novārīt frikadeles.
Pasniedz ar garneļu mērci

Saikne ir maģiska! Neviens mājdzīvnieks nespēj mīlēt jūs tā, kā šīs 10 suņu šķirnes
Putinu “nolika uz pauzes”: Indijas žurnālists pārsteidz diktatoru ar neveiklu jautājumu par Ukrainu
Kokteilis
Džilis atkal brīvs: 7 viņa drāmas un dāmas, par kurām biji aizmirsis 3
Lasīt citas ziņas

 
Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.