Foto – Bonappetit.lv

Liellopu gaļa ar bulguru 0

Pagatavošana

Uzvāra vai uzbriedina bulguru, palejot to ar verdošu ūdeni. Liellopa gaļu sagriež kubiņos un apcep uz pannas zeltaini brūnu. Pievieno vorčesteras mērci un lēnām sautē, līdz mērce savilkusies gaļā. Pievieno ūdeni tik daudz, lai nosegtu gaļu, uzliek vāku un sautē 20 minūtes. Tad pievieno tomātu mērci, gabaliņos sagrieztu papriku un saldētos dārzeņus. Sautē vēl apmēram 3 minūtes. Pasniedz kopā ar bulguru.

Reklāma
Reklāma

Dekorē ar bazilika lapiņām.

Priecīgi ēduši!

Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 178
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim 7
“Krievi mūs burtiski aprīs!” Ukraiņu komandieris skaidro iespējamās kara pauzes briesmas 139
Lasīt citas ziņas

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.